Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Parfumreview | Oriflame Tenderly

Parfumreview | Oriflame Tenderly

Wat wij van Mommyonline zo leuk aan Oriflame vinden is dat zij geregeld met nieuwe producten komen. En gezien mijn eigen grote liefde voor heerlijke vrouwelijke geuren weten ze altijd wel mijn nieuwsgierigheid op te wekken. Zo ook met dit stralende geurtje Tenderly.

Voor mij is een lekker geurtje pas compleet wanneer deze in een prachtige flacon komt. Ik bedoel maar, het oog wil ook wat en in je parfumkast staat dat gewoon veel mooier.oriflame tenderly 4Qua uiterlijk stelt Oriflame Tenderly ons absoluut niet teleur. De geur komt in een sierlijke flacon met een dop dat aan kristal doet denken. De flacon heeft zowel een matte als een glanzende kant met aan de matte kant een prachtig ingegraveerd hartje. Samen met de liefelijk roze kleur zorgt het hartje voor een romantische uitstraling van de flacon. Een mooi prachtig geheel!

Over de parfumflacon en haar uitstraling zijn we tevreden, maar hoe zit het met de geur zelf? Hier kunnen we kort over zijn. De geur is bloemig, jeugdig en zacht. Een heerlijk vrouwelijke geur van weidebloemen met een zacht lentehart dat zowel door jonge als de wat oudere vrouwen gedragen kan worden. Het is een romantische geur met een zacht frisse twist.

Oriflame Tenderly is een Eau de Toilette en vereist om gedurende de dag even bij gespoten te worden wil je er de gehele dag van kunnen genieten. Het parfum heeft een inhoud van 50 ml en heeft een verkoopprijs van € 29,00.oriflame tenderly 5Oriflame Tenderly Eau de Toilette wordt vergezeld door een Body Spray die wellicht nog lekkerder ruikt. Tenderly Body Spray fuseert mandarijnbloesem met magnolia en vanille in een heerlijke essence. Tenderly Body Spray heeft een verkoopprijs van €10,00

Zowel Tenderly Eau de Toilette als Tenderly Body Spray zijn beide licht frisse, zachte en romantische geuren die je zeker even laten wegzweven.

Helaas zijn Oriflame-producten enkel via de eigen webshop verkrijgbaar waardoor even in de winkel ruiken niet mogelijk is.  Oriflame Tenderly en uiteraard andere producten van het merk zijn makkelijk via Oriflame.nl te bestellen.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Parfumreview | Oriflame Tenderly

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top