Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Make-upmerk Mua in Nederland verkrijgbaar

Make-upmerk Mua in Nederland verkrijgbaar

In bloggerland is er de afgelopen paar weken veel over geschreven: Mua komt naar Nederland en België. Inmiddels is het zover en is Mua vanaf heden in een groot aantal Kruidvat-filialen verkrijgbaar. Mua, dat voor Make Up Academy staat, is het bekende Engelse budgetmake-upmerk dat al jaren via de eigen website beautylovers van hun merk voorziet.

Mua is onder beautybloggers in een korte tijd uitgegroeid tot een geliefd budgetmerk van goede kwaliteit. Het merk is voor ons niet onbekend en zoals vele liefhebbers waren ook wij benieuwd naar het Mua-assortiment dat bij Kruidvat verkrijgbaar is.
Zo bracht ik afgelopen week een bezoekje aan Kruitvat in de hoop de collectie aan te zullen treffen. En dat was het geval.

mua mua 2Alhoewel de collectie nog best wel beperkt is, is een groot deel van de meest populaire Mua-producten in het schap te vinden. En is er goed over de diversiteit gedacht. De prijzen liggen ter vergelijking met de (omgerekende) Engelse prijzen wat hoger. Maar goed, verzendkosten hoef je dan ook niet meer te betalen en je hebt je aankoopjes meteen in je bezit.

Wil je weten in welke filialen Mua verkrijgbaar is, dan kun je het beste een kijkje nemen op de website van Kruidvat.
Meer informatie over MUA en haar producten vind je op hun website : www.muastore.co.uk

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Make-upmerk Mua in Nederland verkrijgbaar

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top