Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Parfum Review | Philosophy Inner Grace

Parfum Review | Philosophy Inner Grace

Er zijn van die merken en of producten waar echt bijna iedereen uit beautyland erg enthousiast over is. Philosophy is zo’n merk en ook al heb ik mij lang weten in te houden wat dit merk betreft, ben ik er wel altijd al benieuwd naar geweest. En dan met name de geuren. Wat mij altijd wel aan de verpakkingen van de producten opviel zijn de prachtige en inspirerende teksten, hier ben ik wel fan van.

De eenvoud van de flacon is wat deze zo mooi maakt. Het is een simpel en strak doorzichtig (met een blauw overloop) glazen flacon met slechts een sticker met daarop de naam van de geur. Je aandacht wordt dus door niets afgeleid. Door het strakke design gaat er denk ik meer aandacht naar het product zelf. Ondanks dat Inner Grace sinds 2007 verkrijgbaar is maak ik er nu pas kennis mee en is het ook gelijk mijn allereerste Philosophy-geur en ik ben enthousiast!

Mijn eerste gedachte na de eerste keer sprayen was ‘oh is dat alles’? De geur is subtiel, heel subtiel! Ik wist natuurlijk al dat Inner Grace als een zachte en frisse geur omschreven wordt. Maar wanneer je aan zwaardere geuren gewend bent is het even omschakelen en komt Inner Grace nog zachter over. De geur is zacht en puur en geeft een gevoel van harmonie. Het roept een soort van rustgevoel op en dat is in onze drukke maatschappij zeker fijn.

Inner Grace is als je het mij vraagt geen geur die in een parfumerie op zal vallen, hiervoor is het te clean en zal het door alle zware geuren overheerst worden. Maar als je dit geurtje eenmaal goed geroken hebt (wellicht in een neutrale plek) zal het je zeker wel bijblijven. De geur doet overigens zijn naam zeker eer aan.

Philosophy Inner Grace is een vrouwelijke geur met een goede balans van fris en bloemig. Het is absoluut geen overheersende geur en kan echt altijd wel gedragen worden. En wat mij betreft is zo’n ‘veilig’ geurtje een musthave voor iedere vrouw. De geur is tijdloos en kan dus door zowel jong als oud gedragen worden.

Philosophy Inner Grace 3 Philosophy Inner GraceIk moet zeggen dat ik na dit geurtje nu helemaal benieuwd ben naar de andere geuren uit de Grace-lijn. Ondanks dat Philosophy Inner Grace een eau de parfum is blijft deze niet de gehele dag hangen, bijspuiten is dan ook nodig.

Ben jij al bekend met dit geurtje?

 

Nicky, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Parfum Review | Philosophy Inner Grace

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top