Je bent hier
Home > Baby & Kind > Onthulling Hatchimals Hatchibabies

Onthulling Hatchimals Hatchibabies

Onderdeel van het bloggen is het bijwonen van pers events. En wanneer het even kan neem ik graag mijn twee meiden mee. Niet alleen is het gezellig om samen met beide op stap te gaan maar ook zijn ze altijd wel erg enthousiast om kennis met allerlei nieuwe producten te maken. Zo ook met de grootste verrassing van dit najaar waarmee ze onlangs kennis mee mochten maken. En wanneer je daarnaast ook nog eens een meet en greet met een van de grootste YouTubers van Nederland hebt kan je dag eigenlijk niet meer stuk.

Hatchimals: de interactieve en knuffelige dierenvriendje

Hatchimals kennen we allemaal denk ik inmiddels wel, het speelgoed is razend populair. Maar voor wie deze speelgoed nog niet kent leg ik al te graag uit wat het zijn. De Hatchimal is een surprise product in de vorm van een ei. Door de ei liefde te geven kunnen kinderen de beestjes uitbroeden: een uber-schattige diertje komt vervolgens tevoorschijn. Hatchimals uitbroeden is voor kinderen heel spannend, want wanneer komt het ei nou eindelijk uit? Wanneer dit gebeurt weet je dus nooit precies. Maar met geduld en heel veel liefde geven komen ze wel een heel eind op weg.
Hatchimals heb je in diverse formaten en kleuren maar het allerleukst aan deze dierenvriendjes is dat ze interactief zijn, ze kunnen opgevoed worden. Hoe meer liefde en aandacht het beestje krijgt, hoe beter het beestje zich ontwikkelt. Het ontwikkelt zich rustig van baby tot peuter tot kind. Wanneer het ei tot kind uitgegroeid is houdt het pret gelukkig niet op want Hatchimals kun je ook resetten naar een eerdere fase. Zo kan jouw kindje het speelgoed vanaf de babyfase opnieuw opvoeden. Hatchimals zijn innovatief en vooral heel erg knuffelig.

Hatchimals Hatchibabies Ponette en Cheetree

Er zijn dus diverse soorten Hatchimals verkrijgbaar. Tijdens de event kregen wij meer over dit surprise product te horen en werd de allernieuwste Hatchimals onthuld. Voor dit najaar introduceert het speelgoedmerk Spin Master de Hatchimals Hatchibabies. De Hatchibabies zijn in twee uitvoering verkrijgbaar: Ponette en Cheetree. Beide soorten zijn zowel in een jongens als meisjes uitvoering.Samen met de aanwezige kinderen heeft Meisje Djamila twee eieren uit laten komen. In iedere (Ponette of Cheetree) ei kan oftewel een baby jongen of meisje verstopt zitten. En daarnaast diverse accessoireassen om het diertje te verzorgen en op te voeden.

Hatchimals Hatchibabies Cheetree Uitbroeden

Wat mijn meiden betreft is het leukste aan een event de goodiebag die zij na afloop mee naar huis krijgt. Want dat betekent vaak dat ze thuis de pret voort kunnen zetten. In dit geval zelf een hatchibaby uitbroeden. Hoe leuk is dat? Na gedwongen de nodige geduld opgebracht te hebben gingen mijn beide meiden vol enthousiasme met de ontvangen Hatchibaby Cheetree aan de slag. Bekijk hieronder het resultaat…

Spannend vonden ze beide het zeker. Het uitbroeden van de Hatchibaby ging niet geheel volgens beschrijving, iets met ongeduldigheid van mijn meiden, binnen enkele tellen was het diertje er. En…het is een jongetje en hij kwam zingend eruit!!!!!Kijk hem nou eens…, is hij niet super schattig? En die oogjes….

Liefdevol werd hij verwelkomd en kreeg hij heel veel knuffels. De Hatchibaby was direct interactief en wisselde steeds van emotie. Het verzorgen kon direct beginnen en mijn meiden wisten er wel raad mee. Aan de hand van de meegeleverde handleiding konden ze achterhalen welk emotie bij welke kleur hoort. En zo kunnen ze op de behoefte van het diertje inspelen.

Vooral mijn jongste meid is er helemaal weg van en wilt het liefst de hele dag met het diertje knuffelen en spelen. Het diertje heeft als naam Chima gekregen maar derde zoonlief vind hem meer een Chris-type, dus hebben we maar beide namen gehouden…

De HatchiBaby is in huize Mommyonline een groot succes! Het diertje wordt met veel vreugde verzorgd en wordt er van alles mee samen gedaan. Er is zelfs tijdens het avondeten ruimte voor hem aan tafel gemaakt.

De unboxing video houden jullie overigens nog van mij tegoed, problemen met het uploaden.

De HatchiBabies zijn vanaf vandaag zowel online als in stenen speelgoedwinkels verkrijgbaar. Wat ons betreft zeker een cadeautip voor de komende feestperiode.

Wat vind jij van de HatchiBabies?

 

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen.

 

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Onthulling Hatchimals Hatchibabies

  1. Wat een grappig beestje, kan me voorstellen dat je meiden het geweldig vinden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top