Je bent hier
Home > Baby & Kind > Ninni Vi; De Collectie Voor Sportieve Trendgevoelige meiden

Ninni Vi; De Collectie Voor Sportieve Trendgevoelige meiden

NinniViFris, sprankelend en sportief. De zomercollectie van Ninni Vi biedt het allemaal. Sportieve items met hier en daar een glitter en een franje. Ideaal voor sportieve kids die houden van een tikkeltje stoer.

Deze zomer komt Ninni Vi met een sportieve, stoere en kleurrijke collectie vol frisse, sprankelende basics. Voor minifashionista’s in de maten 98 t/m 164 biedt dit merk een collectie vol mooie prints en frisse pasteltinten gecombineerd met felle kleuren. Mooie girly details zoals glitters en franjes zijn suptiel aangebracht op de kledingstukken. Naast jurkjes in de perfecte pasvorm biedt de collectie topjes, hemdjes, rokjes, shorts, vesten, off-shoulder tops en jumpshorts.

Met Ninni Vi is iedereen klaar voor een sportieve zomer. NinniVi 2 NinniVi 3 NinniVi 4 NinniVi 5 NinniVi 6 NinniVi 7

Voor verkoopinformatie ninnivi.nl

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Ninni Vi; De Collectie Voor Sportieve Trendgevoelige meiden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top