Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Mijn Nieuwe Schoenen voor de Herfstseizoen

Mijn Nieuwe Schoenen voor de Herfstseizoen

Ik zou mezelf absoluut niet omschrijven als een typische vrouw die dol is op schoenen. Tuurlijk vind ook ik het belangrijk om een leuke paar schoenen aan mijn voeten te hebben. Maar ik heb, zo als bij veel vrouwen het geval is, geen passie voor schoenen. En ik heb daarom ook geen collectie bestaande uit diverse modellen, soorten en kleuren. Dat hoeft wat mij betreft ook helemaal niet. Toch merk ik de laatste tijd dat mijn interesse in schoenen toeneemt. Met name tijdens een seizoenwisseling vind ik het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe schoenen. En nu dat de herfstseizoen is aangebroken en het weer al geruime tijd niet meer geschikt is voor zomerse schoeisels, was het hoogtijd voor een nieuwe paar schoenen.

Twee paar enkellaarzen

Niet één maar twee paar enkellaarzen voegde ik recentelijk toe aan mijn zeer bescheiden collectie. Het was overigens niet mijn planning geweest om twee schoenen te kopen maar tussen beide schoenen kiezen kon ik simpelweg niet. En wat doe je vervolgens wanneer je er niet uitkomt? Precies…beide afrekenen! Zo gezegd zo gedaan! En zo arriveerde ik thuis met twee paar nieuwe schoenen.

Als het om schoenen gaat, ga ik voornamelijk voor ‘veilig’ en dit kleine feitje zorgt er herhaaldelijk voor dat ik altijd op zwarte schoenen uitkom. Met zwart hoef je er immers niet bij na te denken: zwart past overal bij! En dat maakt, als je het mij vraagt, het leven enerzijds toch wel stukken makkelijker. Dat neemt, vaak op haastige momenten, heel veel getwijfel weg.

Ellie Goulding enkellaars

Ondanks mijn voorliefde voor zwarte schoenen twijfelde ik recentelijk tussen de zwarte en bruine exemplaren van deze enkellaars uit de Ellie Goulding collectie van Van Haren. Hoe leuk is deze schoen? Het was liefde op het eerste gezicht. De schoen is vrouwelijk maar tegelijk ook stoer te noemen. En het was moeilijk tussen de zwarte en bruine exemplaar kiezen. Ik heb me uiteindelijk door manlief over laten halen om voor het bruine exemplaar te gaan. Is eens wat anders, was zijn argument. En ik ben er maar wat blij mee! Vooral de sierveters aan de voorzijde en de ritssluiting aan de binnenzijde maakt deze imitatiesuède schoen erg leuk. En de bruine kleur past ook perfect bij het herfstseizoen. Enige nadeel aan dit exemplaar is dat het redelijk smal valt en ik best wel brede voeten heb. Een niet zo goede combinatie dus. Hopelijk zal het, naarmate ik het wat uitgelopen heb, iets wat comfortabeler zitten.

Zwarte enkellaars met geplooide schacht

Naast bovengenoemde bruine enkellaarzen kon ik het toch weer niet laten om ook zwarte schoenen te kopen. Ik ging voor deze zwarte enkellaars met geplooide schacht. Deze supervrouwelijke laars is van zacht soepel kunstleer en door de brede hak loopt het ook nog eens comfortabel. Hierdoor kan ik het dagelijks dragen en het past praktisch overal bij. Ook met dit exemplaar ben ik erg blij.

Met deze aankoop hoef ik voorlopig niet meer naar schoenen te kijken. Met beide laarzen ben ik erg blij! Beide enkellaarzen zijn overigens afkomstig van Van Haren.

Wat vind jij van mijn aankopen?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top