Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Unboxing Oktober Nailbox Fall is coming

Unboxing Oktober Nailbox Fall is coming

Helaas wat aan de late kant maar het is wederom de tijd van de maand! Zoals iedere maand hebben we ook nu voor jou de Nailbox unboxing. Ga er rustig voor zitten en laten we gelijk met de unboxing van de september Nailbox beginnen.

De september Nailbox thema is ‘Fall is coming!’ En dat is natuurlijk heel toepasselijk gezien het herfstweer al geruime tijd in ons kikkerlandje is en het recentelijk officieel herfst is geworden. Naillbox Fall is coming bevat vier fullsize nagellakken van onder ander Essie en Faby om jou in de herfststemming te brengen. En daarnaast een top coat voor die extra shine. Laten we maar snel gaan kijken.

De volgende producten zitten er in de september Nailbox: Sally Hansen Quick Care Seal & Shine top coat, Faby Jackie@capri, Essie Gel Couture Touch Up, Essie Fall in line en Claire’s Cocktail Lounge.

Nu we de lakken gezien hebben is het hoogtijd om de swatches te bekijken. Swatches zijn gemaakt door Cindy van Brilliantnails.nl

Essie Gel Couture Touch Up  Essie Gel Couture Touch Up is een lichte oudroze kleur die eigenlijk het gehele jaar door gedragen kan worden. Dit mooie kleurtje dekt met twee laagjes prima en heeft een prachtige glans.

Essie Fall in line  Deze donkergroenige kleur is voor de herfstperiode perfect. Essie Fall in line is fijn in gebruik en dekt met twee laagjes goed.

Faby Jackie@capri Faby Jackie@capri is voor een nude tint met twee laagjes verrassend goed dekkend. Een heel fijne lak in gebruik.

Claire’s Cocktail Lounge Claire’s Cocktail Lounge is een mooie en klassieke rode lak met shimmer. Dit kleurtje is, naast dat het voor de herfstperiode geschikt is, ook voor de kerstdagen goed te gebruiken. Daarnaast heeft Cocktail Lounge een fijne formule om mee te werken.

Sally Hansen Quick Care Seal & Shine top coat Sally Hansen Quick Care Seal & Shine top coat geeft een mooie glans en is heel makkelijk in gebruik.

Wederom een box vol prachtige nagellakken. Welke kleur is jouw grote favoriet?

Nailbox.nl is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt. Een maandelijks subscription box voor iedereen met grote liefde voor nagellak en nail art!

De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top