Je bent hier
Home > Headlines > Nieuwe Mommyblogger Sue-Anne

Nieuwe Mommyblogger Sue-Anne

Mommyonline heeft een nieuwe blogger erbij. Maak kennis met Sue-Anne..

Niet die doorsnee moeder met een stapeltje magazines op haar schoot en een kruidenthee in haar handen. Ze deed niet aan zwangerschapsyoga, had geen pufclubje en geen app op haar telefoon voor de groeicurve van haar kroost. Geen gelakte nagels, geen beauty expert, geen keukenprinses en zeker geen betweter. Wel een fashion addict. Kan trouwens ook niet anders, want als parttime jeansmeisje in een prachtige modezaak is Sue-Anne (1982) altijd op de hoogte van wat komt en gaat in de modewereld. Ze is vrouw van Co (1978), moeder van Yade (2012) en Jack (2013) en is ook Mrs. Mama Sue.

Op haar eigen Facebook pagina tovert ze elke keer weer een lach op het gezicht van haar volgers. Want mama zijn is dus echt niet altijd rozengeur en maneschijn. Met een overdaad aan sarcasme en zelfspot komt ze de dagen door als moeder. Opvoeden gaat niet altijd pedagogisch verantwoord en vanuit haar hart probeert ze elke dag weer het beste uit haar kroost te halen. Ze is dol op zwart, rock ’n roll en koffie. Geen poespas. Met veelal hilarische, soms vertederende en vooral herkenbare woorden beschrijft ze haar moederschap. Geen pedagogisch verantwoorde tips, maar gewoon verhalen over hoe het écht gaat. Van vaseline op de muur tot ontbijtkoekkruimels onder haar nagels, elke dag is weer een verassing.

Neem haar verhaaltjes soms wel met wat korreltjes zout, want natuurlijk zijn haar kinderen haar lust, leven en haar wereld. Maar laten we er geen doekjes om winden: het is en blijft een opgave…

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Nieuwe Mommyblogger Sue-Anne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top