Je bent hier
Home > Columns > Nieuwe kamer

Nieuwe kamer

Kleine meisjes worden groot en verdienen daarom ook een nieuwe kamer. Hoe bereid je je 2 jarige voor, voor een verhuizing van haar lieve vertrouwde kleine kamertje naar de grote naastliggende kamer? Geen idee hebbende hoe ze er op gaat reageren ben ik een paar weken geleden maar alvast voorzichtig begonnen met het uitleggen.

Alles gaat hier uit, er komt een andere vloer in, muren even opnieuw sausen en al jou meubeltjes komen dan hier. Dochterlief kijkt me schaapachtig aan met een blik van ‘huhhh’. Dus dit wordt dan jou kamertje. Ze loopt even rond en meldt dan wel dat dan inderdaad al deze zooi die er nu in staat wel echt moet verdwijnen dan.

Om het aantrekkelijk te maken kopen we een super schattige bloemenlamp in de warenhuis en vinden we twee schattige Hello Kitty schilderijtjes bij een ander winkel. Nou als je kamertje dan klaar is dan mogen deze aan de muur.

Deze ‘geschenken’ resulteren er in dat ze bijna elke dag in haar ’toekomstige nieuwe’ kamertje staat met de Hello Kitty schilderijtjes. Dit wordt mijn kamertje he! met de Musti aan de muur. ( Musti staat bij ons voor Hello Kitty, dit keek ze altijd op youtube en ze vindt dat Kitty eigenlijk Musti is…..)

Mama gaat ook nog wat op de muur schilderen (moet ook wel als je een docent beeldend/professionele knutselaar 🙂 hebt als mama) maar wat wil je er graag op hebben? Nou daar hoeft niet lang over nagedacht te worden. Ik denk lieve bloemen, vlinders, herebeestjes (lieveheersbeestjes), doe eens gek en denk zelfs aan kabouter flop (plop) maar nee, madame vindt Pingu. uuh oke, ijsschotsen met een pinguin dus, kan ook.

Kortom het valt tot nu toe allemaal mee. Lekker staan sausen vandaag samen met heitie dus ze is het helemaal mee bezig. Nu erg benieuwd hoe de eerste nacht zal gaan….

One thought on “Nieuwe kamer

  1. En???? Heeft ze al in haar nieuwe kamer geslapen en hoe is het eerste nacht verlopen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top