Je bent hier
Home > Baby & Kind > Nieuw seizoen Nieuwe Schoenen voor de Meiden

Nieuw seizoen Nieuwe Schoenen voor de Meiden

Onderdeel van het ouder worden is het maken van keuzes en voor kinderen betekent dit onder ander inspraken hebben in wat zij wel en niet willen. Dit houd ook in het zelf kleding en schoeisel mogen uitkiezen. Mijn meiden zijn negen en zeven jaar en hebben de leeftijd bereikt dat ze duidelijk weten, en dit ook te graag aangeven, wat zij wel en niet leuk vinden. Shoppen voor hen doe ik dan ook 9 van de 10 keren samen met hen. Het is mij onlangs nog overkomen dat jongste dochterlief mij naar de winkel terugstuurde omdat ik een verkeerde kleur vest meenam. Dacht ik dat mevrouwtje de roze/witte vest wel mooi zou vinden, zoals voorheen, bleek ik mij hierin mooi vergist te hebben. Haar voorkeur ging uit naar de blauw/witte variant en mocht ik het vestje braafjes gaan ruilen. Omdat ik liever voor ‘save’ ga, doen we het shoppen tegenwoordig gezellig samen. Mits ik daar uiteraard het nodige energie voor heb en mijn meiden het niet nodig vinden om perfectie na te jagen.

Shoppen met mijn meiden

Dat shoppen met mijn meiden is gelukkig niet altijd even energie vretend. Heel soms zijn de Goden aan mijn zijden en vinden ze vrijwel direct de modellen waar ze tevreden mee zijn. En soms zijn we niet enkel voor hen op stap maar kijk ik ook voor mezelf rond. Mijn nieuwste paar herfstschoenen heb je op de site al voorbij zien komen en ook mijn meiden zijn ieder een paar laarzen rijker. We kozen alle drie voor hoge modellen. Zie hier de door mijn meiden zelf gekozen nieuwe schoenen voor de komende koude maanden.

Lekker warm en comfortabel

Jongste dochter ging voor een suède hoge laars met glitters aan de buitenzijde en ritssluiting aan de binnenzijde. De schoenen heb je overigens al in haar outfit post van afgelopen week kunnen zien. Het is door de binnenvoering een paar lekker warme schoenen voor de tijd van het jaar en de komende koude maanden. Dochterlief heeft de schoenen helemaal zelf uitgekozen en is er nog steeds erg blij mee.

Laat de winter maar komen!

Op haar beurt ging oudste dochterlief ook voor een hoge model maar in tegenstelling tot haar zusje en mezelf koos zij voor een blauwe variant. Deze warmgevoerde laars met sleehak is van suède en heeft ritssluiting aan de binnenzijde. Superblij is dochterlief met haar nieuwe schoenen!

Voor dit jaar zijn we alle drie wat betreft lekker warme schoenen helemaal gesetteld! Laat de winter maar komen!

Beide laarzen zijn van VanHaren en kosten per stuk € 34,90

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top