Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Nicole by O.P.I Kardashian Kolor nagellakken

Nicole by O.P.I Kardashian Kolor nagellakken

De Nicole by O.P.I Kardashian Kolor-lakken kennen de meeste denk ik wel, maar zelf heb ik ze nog niet eerder op mijn nagels gehad. Ik moet bekennen dat ik geen fan ben van de Kardashians en hun show, feitelijk houd ik helemaal niet van realityshows, het boeit mij gewoon niet. Maar nieuwsgierig naar hun lakken was ik altijd wel geweest; op het World Wide Web kom je ook ontzettend veel mooie swatches tegen.
Fan van O.P.I lakken ben ik zeker en dat draagt er zeker toe bij dat mijn nieuwsgierigheid naar deze Nicole-lakken groot is.Nicole by O.P.I Kardashian Kolor 1 Nicole by O.P.I Kardashian Kolor 2Ik stel graag aan je voor: It’s all about the glam, Ladies in the limelight, Up & Kim-ing pink en Rainbow in the S-kylie. nicole It’s all about the glam nicole It’s all about the glam 1 nicole It’s all about the glam 2It’s all about the glam is een prachtig wit lakje dat vol met witte (of zijn het toch zilverkleurige?) shimmers zit. Het lakje lakt fijn en heeft drie laagjes nodig om volledig te kunnen dekken. In mijn stash is dit kleurtje absoluut uniek in haar soort, hier ben ik zeker heel enthousiast over.nicole Ladies in the limelight nicole Ladies in the limelight 1 nicole Ladies in the limelight 2Ladies in the limelight is een mooi en zonnig lakje met naar mijn mening een substantie die wat aan de dunne kant is. Het lakje had best wat mij betreft dikker gemogen. Erg jammer want het kleurtje zelf is mooi. Desalniettemin lakt het lakje prettig maar je moet wel voorzichtig te werk gaan. Ladies in the limelight heeft drie laagjes nodig om tot een mooi eindresultaat te komen.nicole Up & Kim-ing pink nicole Up & Kim-ing pink 1 nicole Up & Kim-ing pink 2Up & Kim-ing pink is een liefelijk baby-roze (zachtroze) kleurtje met een heel fijne structuur. Het lakje lakt prettig en dekt met drie laagjes egaal. Wat ik begrepen heb is dat dit kleurtje een dupe is van O.P.I Pink Friday uit de Nicki Minaj-collectie maar zelf heb ik dit lakje niet, dus helaas kan ik ze niet vergelijken. Zoals je van mij weet heb ik een zwak voor roze lakjes en Up & Kim-ing pink vind ik heel mooi.nicole Rainbow in the S-kylie nicole Rainbow in the S-kylie 1 nicole Rainbow in the S-kylie 2 nicole Rainbow in the S-kylie 3Rainbow in the S-kylie is een topcoat die vol met gekleurde glitters zit. Een flesje vol multicolored glitters van verschillende formaten. Om de glitters beter naar voren te laten komen draag ik It’s all about the glam en  Up & Kim-ing pink als basiskleur.

Rainbow in the S-kylie schijnt een dupe van Deborah Lippmann happy birthday te zijn maar ook O.P.I Rainbow Connection uit The Muppets-collectie. Helaas kan ik dit niet bevestigen, gezien ik zowel Happy Birthday als Rainbow Connection niet in mijn bezit heb. Ik ga eens proberen om aan beide lakken te komen, in ieder geval aan Rainbow Connection zodat ik deze met Rainbow in the S-kylie kan vergelijken

De Nicole by O.P.I Kardashian Kolor-lakken kosten per stuk € 8,95 en zijn te koop via Beautyvoordeelshop.nl

Wat vind je van dit viertal?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Nicole by O.P.I Kardashian Kolor nagellakken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top