Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > News Flits: Sinful Colors @Beautyvoordeelshop.nl

News Flits: Sinful Colors @Beautyvoordeelshop.nl

sinful colors nagellakkenVoor alle nagellak liefhebbers heeft Beautyvoordeelshop.nl weer een leuke nieuws.  Na merken als Essie, Orly en Sally Hansen heeft de inmiddels populaire webshop onlangs haar collectie met het prachtige merk Sinful Colors uitgebreid. Sinful Colors is een fijn budgetmerk uit Amerika en behoort bij velen tot een favoriet nagellakmerk. De nagellakken van Sinful Colors hebben opmerkelijke aparte kleuren met een geweldige textuur, zijn langhoudend en sneldrogend.

sinful colors collectiesinful colors col copyBeautyvoordeelshop heeft om te beginnen zestien prachtige kleuren in haar assortiment opgenomen en dit aantal zal de komende tijd blijven stijgen. In de huidige collectie vind je een combinatie van prachtige felle zomerse kleuren, maar ook de lieve, zachte kleuren en de wat donkerdere tinten mogen niet ontbreken.

Naast dat de nagellakken van Sinful Colors goed dekken worden ze niet op dieren getest, bevat ze ook niet de giftige stoffen Formaldehyde, DBP, Toluene en Kamfer.

sinful colors nagellak colDe collectie Sinful Colors nagellakken van Beautyvoordeelshop bevatten 15ml aan product en de lakjes hebben altijd van die leuke namen. Voor een bedrag van €4,00 per stuk kun je al een prachtig Sinful colors nagellak bemachtigen. Check de kleuren op Beautyvoordeelshop.nl

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “News Flits: Sinful Colors @Beautyvoordeelshop.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top