Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Nagellakverdunner: Trind Thinner

Nagellakverdunner: Trind Thinner

Velen van ons kennen het wel: uitdroging van je nagellakken. Tientallen nagellakken heb ik in het verleden moeten weggooien omdat deze, doordat ze stroperige geworden waren, onbruikbaar werden. Uiteraard heb ik – zoals velen van ons – met de hoop op een tweede leven, diverse nagellakjes met nagellakremover verdund. Voor een korte periode was het gebruik van nagellakremover in sommige gevallen een uitkomst maar op de langere termijn werden de lakjes geheel onbruikbaar. Het gebruik van nagellakremover voor het verdunnen van nagellakken wordt afgeraden. De remover verdunt de nagellak weliswaar, maar ook de kleur en finish kunnen veranderen, de lak wordt minder compact.

Voor alle dames met een stroperige of te dikke nagellak in hun stash heeft Trind sinds kort een thinner om deze weer mooi vloeibaar te maken. Trind belooft dat door het toevoegen van een paar druppels Trind Thinner aan stroperige nagellak deze weer mooi vloeibaar zal worden. Tenminste 20 minuten vóór gebruik van de nagellak dien je de druppels toe te voegen. Na het toevoegen van de Thinner moet de nagellak goed geschud worden of, nog beter, tussen de handen worden gerold. Bij het schudden van een flesje nagellak kunnen kleine luchtbelletjes ontstaan die de lakfilm verstoren. Rollen tussen de handen voorkomt dit en geniet daarom de voorkeur.

Trind Thinner belooft dus stroperige lakken naar haar oorspronkelijke consistentie en vloeibaarheid te herstellen. Trind Thinner kan voor alle soorten nagellakken gebruikt worden. En daarnaast ook voor de andere Trind nagelverzorgingsproducten met uitzondering van Cuticle Balsam, Nail Balsam en Keratin Nail Restorer.

Nagellak droogt op door verdamping wanneer het flesje open of niet goed afgesloten is. Maar ook als het lakken van nagels wat meer tijd kost, kan de nagellak te lang open staan, waardoor de lak uitdroogt en stroperig wordt. Dus op een mooie dag relax in de tuin je nagels lakken is eigenlijk ook niet gunstig voor je nagellakken.

Dikke nagellak kun je voorkomen door:
-Nagels zo snel mogelijk te lakken zodat er zo weinig mogelijk verdampt;
-De hals van het flesje en de steel van het kwastje af te nemen met een in nagellakremover gedrenkt watje. Het is dan ook meteen gemakkelijker om het flesje te openen;
-Het dopje goed aan te draaien na gebruik.

Ondanks deze tips, kan het toch gebeuren dat de nagellak stroperig wordt. In dat geval verlengt Trind Thinner de gebruiksduur van de nagellak. Het zou immers zonde zijn om de lak voortijdig weg te moeten gooien.

De Thinner en andere producten van Trind zijn te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: ETOS, DA, D.I.O. Drogisterij en Douglas. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie trind.com. De Thinner met een inhoud van 10 ml kost € 8,25

Wat is jouw ervaring met nagellakverdunners? En ben jij al bekend met deze Trind Thinner?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Nagellakverdunner: Trind Thinner

  1. Hier ben ik wel benieuwd naar, ik gebruik tot nu toe nog steeds nagellakremover. Gaan jullie deze ook testen?

  2. ik heb zelf een flinke stash nagellakkies dus dit zou een uitkomst zijn, als het echt werkt

  3. We zullen gauw zien of het daadwerkelijk zo goed werkt als dat er beweert wordt.
    wij gaan het namelijk nog testen.

  4. ik ga er eens hard op zoek! mijn nagellakjes drogen altijd uit, heb ook eenhele verzameling, doe nu altijd 2 druppels nagellak remover, werkt ook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top