Je bent hier
Home > Headlines > Movie Sunday | Must-See Films Augustus

Movie Sunday | Must-See Films Augustus

Vandaag in movie Sundag doen we het anders. Ik vertel niet over een film dat ik onlangs gezien heb maar in plaats daarvan laat ik je een viertal movies zien welk ik graag zou willen zien. De films zijn oftewel onlangs of zullen vanaf aankomende week in de bioscopen te zien zijn. Kijk je mee naar mijn must-see films lijst?

Bridget Jones’s Baby
Renée Zellweger en Colin Firth zijn weer samen te zien in Bridget Jones’s Baby, het nieuwe hoofdstuk over ’s werelds favoriete singleton. Bridget Jones’s Baby is al in de bioscopen te zien maar of ik het ook daadwerkelijk in de bioscoop zal gaan kijken ben ik nog niet uit. Maar vast staat dat ik deze film graag wil zien. Ik ben toch wel heel benieuwd hoe, na al die jaren, het verhaal van Bridget zal verlopen.


Het verhaal

‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden.

Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan… Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…

Suicide Squad
Een film over een groep opgesloten schurken die in ruil voor ‘vrijheid’  klusjes voor de overheid uitvoeren. Suicide Squad zit vol bekende namen wat mijn interesse zeker doet ophogen, een film dat ik met manlief wil gaan kijken


Het verhaal
Het voelt goed om slecht te zijn… Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan.

U.S. intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

Bad Moms
Een film dat ik toch wel heel graag wil zien. Bad Moms vertelt het verhaal van een groep moms die het meer dan zat zijn om perfecte moeders te zijn. En wat doe je dan wanneer je iets zat bent? Dan ga je helemaal los! En dat is preies wat dit groepje moeders doen.. Ook deze film zit vol grote namen als

Bad Moms is gemaakt door de makers van The Hangover, dan weet je dus zo ongeveer wat je te wachten staat.


Het verhaal
Amy Mitchell (Mila Kunis) is helemaal klaar met haar leventje als oververmoeide, werkende moeder. Haar kinderen vreten energie, haar man is zelf nog net een kind en haar baas eist alle resterende aandacht op.

Op een dag is de maat vol en besluit ze om samen met twee andere zwaar gestreste moeders (Kristen Bell en Kathryn Hahn) hun verantwoordelijkheden te laten varen en helemaal los te gaan. Dit tot ongenoegen van drie keurige moeders op school (Christina Applegate, Annie Mumolo en Jada Pinkett Smith), die Amy niet kan uitstaan.

Mechanic: Resurrection
Van Jason Statham ben ik fan! Jason Statham is een van de weinigen dat, naar mijn mening, het totaal pakket bezit. Naast dat hij er goed uitziet is hij erg goed in wat hij doet, dat wilt zeggen als we het over acteren hebben. De meeste films van hem heb ik gezien en Mechanic: Resurrection mag dus niet ontbreken.


Het verhaal
Na de dood van zijn partner is Arthur Bishop (Jason Statham) gestopt als huurmoordenaar.

Maar veel tijd om op een tropisch eiland te genieten van zijn nieuwe liefde krijgt hij niet: zijn meest geduchte vijand kidnapt zijn vriendin Gina (Jessica Alba) en dwingt hem zijn oude werk weer op te pakken.

Drie onmogelijke moordaanslagen op drie continenten…, die eruit moeten zien als ongelukken. Alleen dan blijft Gina in leven. Bishop realiseert zich dat een braaf en eerlijk leven er voor hem gewoon niet in zit. Zijn vijanden bieden hem geen keus…

Veel kijkplezier!!!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Movie Sunday | Must-See Films Augustus

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top