Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Morgan Taylor Matadora Mini Pack Review & Swatches

Morgan Taylor Matadora Mini Pack Review & Swatches

Ik heb hier op de site al aandacht besteed aan de fall collectie van een aantal nagellakmerken. Maar we zijn er nog niet helemaal. Morgen Taylor behoort voor mij zeker ook op het lijst van favoriete nagellakmerk en hun fall collectie wil ik dan ook graag met jullie delen. Deze collectie, bestaand uit een zestal tinten, is geïnspireerd door de levendige kleuren, cultuur en het landschap van Spanje. Het is dan ook niet zo gek dat Morgan Taylor herfstcollectie de naam Matadora meekreeg.De lakken uit de Morgan Taylor Matadora collectie variëren van cremes tot shimmers en van simpele mauve tot spannende rode tinten. Laten we maar snel naar de swatches gaan kijken…

Mauve Your Feet, Don’t Break My Corazón, All Tango-d Up en Olé My Way

Morgan Taylor Mauve Your Feet Een kleur als Mauve Your Feet hoort in een herfstcollectie helemaal thuis. En wat is deze een mooi warme tint met een prachtig glanzende finish. Dit lak heeft een goede substantie, is fijn in gebruik en dekt met één laagje net niet volledig. Een dikke laag zou dit probleempje kunnen verhelpen maar persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar twee dunne laagjes. Mauve Your Feet is wat mij betreft een typisch tint dat het gehele jaar door gedragen kan worden.

Morgan Taylor Don’t Break My Corazón Iets totaal anders als de klassieke rood. Don’t Break My Corazón is een vrolijk mengsel van rood en orange. De lak heeft een goede substantie en dekt met twee laagjes prima. Don’t Break My Corazón is een lak dat absoluut met een base coat gedragen dient te worden, het heeft een heel sterk pigment en verkleurt de nagels dan ook. Het is een mooi lak dat ieder regenachtige dag zeker weten opfleurt.

Morgan Taylor All Tango-d Up All Tango-d Up is een diep bloedrode tint met een crème finish. Een tint waar je met Halloween allerlei enge nail art mee kunt maken. Ook dit kleurtje is fijn in gebruik en meer dan twee laagjes heb je niet nodig om het volledig dekkend te krijgen.

Morgan Taylor Olé My Way Olé My Way is één van de twee shimmer lakjes uit de Morgan Taylor Matadora collectie. Een heel mooi diep blauw tint met een geweldig formule. Net als alle andere lakjes uit deze mini pack heeft ook dit lakje niet meer dan twee laagjes nodig om een volledig dekking te krijgen. Echt.. in directe zonlicht is dit lak echt stunnig!

Morgan Taylor Matadora Fall 2017 is een mooi collectie dat een goede diversiteit aan tinten biedt. De lakken hebben stuk voor stuk goede substantie en dekken allemaal met twee laagjes volledig! Het pigment is sterk en het gebruik van een base coat is derhalve zeker aan te raden. En zoals op de foto’s te zien is, hebben de lakjes mooie glanzende finish, een top coat voor glans is wat mij betreft dan ook niet nodig.

Morgan Taylor Matadora collectie is online onder ander te koop via Missgorgeous.nl en kosten per stuk €12,95.
Dit Morgan Taylor Matadora Mini 4 Pack kost €24.95

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Morgan Taylor Matadora Mini Pack Review & Swatches

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top