Je bent hier
Home > Columns > Mommy Reageert | Meisje neergestoken door vriendinnen

Mommy Reageert | Meisje neergestoken door vriendinnen

karmaHet moet toch niet gekker worden. Twee tienermeisjes hebben een serieuze poging gedaan een vriendinnetje te vermoorden. De twee meiden, Morgan Geyser en Anissa Weier hebben al in februari van dit jaar besloten dat er een einde moest komen aan het leven van hun klasgenootje.

Blijkbaar hadden ze echter flink wat tijd nodig om te bedenken hoe ze dit nu het beste konden aanpakken. Meerdere afslachtscenario’s zijn de revue gepasseerd, maar hebben het uiteindelijke script niet gehaald. Zo was er in eerste instantie een plan gemaakt om het meisje in haar slaap te vermoorden door duct tape over haar mond te plakken en haar vervolgens in de nek te steken. Ook het idee haar in de badkamer van het leven te beroven was niet goed genoeg. Want hoewel het idee erachter zou zijn dat deze plek goed schoongemaakt kon worden, blijf je wel mooi met een dood lichaam achter. En waar verstop je dat dan?

Nee, het beste plan bleek uiteindelijk om simpelweg verstoppertje te gaan spelen in een park. Daar hebben de moorddadige vriendinnen het meisje uiteindelijk 19 (!!!) keer neergestoken. Uiteraard zijn ze er daarna snel vandoor gegaan in de hoop dat het verhaal daar zou ophouden. Maar wat schets hun verbazing? Het neergestoken slachtoffer is op eigen kracht uit de bosjes gekropen en werd gelukkig gevonden door een voorbijganger.

Hoewel het meisje nog steeds in het ziekenhuis ligt, is ze buiten levensgevaar. En haar ‘vriendinnen’? Die mogen waarschijnlijk de komende 60 jaar geen stap meer buiten de gevangenis zetten. Is misschien wat lang zou je denken. Het zijn tenslotte tienermeisjes. Maar aangezien deze meisjes met zeer voorbedachte rade te werk zijn gegaan, worden ze als volwassenen berecht.

Zo zie je maar: Karma is a BITCH!

Bron

4 thoughts on “Mommy Reageert | Meisje neergestoken door vriendinnen

  1. Terecht dat ze als volwassenen berecht worden. Wat een achterlijke, in- en inslechte mensen heb je toch. En dat meisje heeft voor de rest van haar leven een trauma te verwerken. Nooit meer vriendinnen kunnen vertrouwen, als ze vriendschap überhaupt nog durft aan te gaan. Dit doet me trouwens denken aan een Nederlandse film. Ik weet even niet meer hoe die heet. Afschuwelijk.

  2. In een klap 3 levens verpest. Yeetje.. wat bezield deze twee jonge meiden? Dat verzin je toch niet? En slachtoffer heeft zeker de rest van haar leven een trauma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top