Je bent hier
Home > Headlines > Mommy Measure

Mommy Measure

De Mommy Measure is een Amerikaans product dat door www.mommymeasure.nl naar Nederland is gebracht. Mommymeasure.nl is exclusief distributeur voor de Benelux en levert als enige ter wereld de Nederlandse versie met Nederlandse gebruiksaanwijzing en centimeters. Maar wat is de ‘Mommy Measure’ en wat vinden wij ervan?

De Mommy Measure is een unieke beschrijfbare zwangerschapsmeetlint waarmee je tijdens je zwangerschap heel eenvoudig de groei van je buik en de belangrijkste mijlpalen bij kunt houden.

Mijn eerste indruk van de Mommy Measure was; leuk verpakt. Het Mommy Measure meetlint is heel feestelijk gestrikt met een bijpassend lint, wat bij het uitpakken ervan voor een glimlach zorgt. Ze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Het Mommy Measure meetlint is gemaakt van 100% zacht vinyl, lekker lang, maar liefs 183 cm, dus zeker ook geschikt bij een meerling zwangerschap. Na het lezen van de gebruiksaanwijzing ben ik het Mommy Measure meetlint op mijn zeven maanden dikke buik gaan uitproberen.

De Mommy Measure is heel gemakkelijk in gebruik. Het meetlint om je buik, met het ringetje aan de bovenzijde, een beetje strak aantrekken en met de meegeleverde permanent marker kun je dan een stipje in het ringetje zetten. Op de plek van het stipje kun je de grootte van je buik aflezen. Op het stipje kun je vervolgens de meegeleverde hartjessticker plakken en dan eventueel op die plek aangeven hoeveel weken je zwanger bent, en de bijzonderheden van die periode erbij vermelden. Bijvoorbeeld de eerste echo. En vergeet niet de datum erbij te vermelden!

Het beste is om de Mommy Measure aan het begin van je zwangerschap aan te schaffen, zo kun je vanaf het moment dat je buik begint te groeien tot aan de bevalling toe je buik meten. Extra leuk is om voordat je gaat bevallen, wanneer de weeën zich aandienen (indien mogelijk natuurlijk) je buik voor de laatste keer te meten. Zo weet je later precies hoe groot je buik bij de geboorte van je baby was. Wat ook erg leuk is, is dat je op het Mommy Measure meetlint de geboortegegevens (naam, datum, tijd, gewicht en lengte) van je kindje kunt vermelden. Zo vergeet je natuurlijk nooit welke meetlint bij wie hoort.

Ben je aan het einde van je zwangerschap dan heb je er niet veel meer aan om de Mommy Measure aan te schaffen. Want in dit stadium zul je enkel beschikken over incomplete informatie en dat is zonde.

De Mommy Measure meetlinten zijn inderdaad heel leuk voor later als herinnering aan je zwangerschap. Uiteraard alleen wanneer je keurig alles bijgehouden hebt, anders kijk je enkele jaren later naar een leeg meetlint.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Mommy Measure

 1. Ik heb een recensie examplaar ontvangen
  Ik heb de Mommy Measure meetlint voor het eerst gebruikt in mijn 16e week. Ik vind het echt een leuk meetlintje om zo je gegevens erin te zetten en het te bewaren voor later
  De Mommy Measure is erg gemakkelijk in uitleg en in gebruik. Er zit een leuk stiftje bij en je kan het lintje fijn oprollen en vast maken met het lintje dat er aan zit
  Het is gemakkelijk weg te leggen en ook kwijt te raken. Maar daar heb je je vaste plekje voor.

  De tweede keer dat ik de meetlint gebruikte schrok ik er van dat mijn buik zo hard gegroeit was. Zo kun je echt zien dat in een korte tijd je buik onwijs kan groeien.

  Als een van mijn vriendinnen ooit zwanger word ga ik hem zeker kado doen, het is echt een erg leuk ding om kado te geven. En zeker voor later om aan je kinderen te geven en ze te laten zien wat mama ermee heeft gedaan.

  We gaan zeker deze meet lint bij het koffertje doen om het zo voor later te bewaren en te laten zien
  Nu gewoon door gebruiken. Ik vind hem echt geweldig en een echte aanrader.

  Groetjes,

  manuela

 2. een super leuk product wat ik ook in de winkel verkoop. Kwam het tegen en vond het meteen helemaal top! Een ontzettend leuk cadeautje om te geven want ja wat geef je iemand die net zwanger is. Het eeuwige labeldoekje en beige outfitje heb je op een gegeven moment ook wel gehad toch?

  Leuk product wat steeds bekender wordt en op steeds meer plekken wordt verkocht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top