Je bent hier
Home > Columns > Mommy Magazine

Mommy Magazine

Eindelijk is het zover, het tweede Mommyonline Magazine is een feit! Ruim een jaar geleden introduceerde Mommyonline.nl haar magazine, een 16 pagina tellende magazine met ontroerende verhalen, mooie columns, tips en hippe online shops. Wij hebben er hard aan gewerkt het tweede editie ten opzichte van de eerste te verbeteren. Het magazine is hip en boordevol leuke columns, geschreven door Mommyonline columnisten.

Naast alle columns in het magazine vind je ook diverse hippe shops en een superleuke woordzoeker waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Verder wordt in het magazine de ‘Super Mommy 2010’ verkiezing aangekondigd en wordt de ‘Mommy Kado Box’ gepresenteerd.

Uiteraard willen wij het magazine zoveel mogelijk door heel Nederland verspreid hebben. Wil je het magazine thuis ontvangen? Bij bestelling bij een van onderstaande webwinkels wordt er een exemplaar meegestuurd.
Preciousgifts.nl
Buikbandana.nl
Kindernestje.nl
Lannebol.nl
meetmoedermelk.nl
Trendyspeelgoed.nl
juniormarkt
Ook is het mogelijk het magazine in je mailbox te ontvangen. Stuur ons een mailtje met als onderwerp ‘Mommy Magazine’ en je ontvangt het magazine in jouw inbox!

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Mommy Magazine

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top