Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Mommy Beauty | Sleek Palette Del Mar Volume 1

Mommy Beauty | Sleek Palette Del Mar Volume 1

Als ik het merk Sleek hoor, dan denk ik automatisch aan hun prachtige oogschaduwpaletten met uitstekende pigmentatie. Ook wij zijn overtuigd van de kwaliteit van het merk en het behoort hier tot onze favoriete oogschaduwpalette-merken. Het exacte aantal paletten dat Sleek inmiddels op haar naam heeft staan is voor ons onbekend. Het moeten er in ieder geval heel wat zijn gezien zij geregeld nieuwe paletten uitbrengen; vaak zijn dit limited editions.

Onlangs heeft het merk een zomers palette uitgebracht en deze moesten we natuurlijk testen. Elk palette van Sleek is een verrassing op zich, en dat geldt ook weer voor dit palette. Het is een palette om vrolijk van te worden! Hele mooie matte neonkleurtjes, maar ook wat subtielere kleuren. Je kan dus weer alle kanten op met dit mooie palette van Sleek.

sleek del mar 1Lounge Lovers – shimmery champagne/goud
Poolside – matte lichtblauwe kleur
Sunset Strip – matte oranje kleur
Ambiance – matte paarse kleur
Chilled Out – matte witte kleur
Blue Marlin – matte donkergroene kleur met een beetje blauw erdoorheen.

Opening Party – lila/paars met een beetje shimmer.
On The Rocks – rood met een beetje oranje er doorheen.
Talamanca – matte lichtbruine kleur.
Feel Euphoricoudroze met een beetje shimmer.
Balearic Beat – matte limegroene kleur.
Paradise – matte lila kleur.

Hier onder vind je de swatches van de kleuren:Sleek Palette Del Mar swatches 0 Sleek Palette Del Mar swatchesIk vond de swatches op mijn arm erg korrelig overkomen, en ze kwamen ook niet mooi over op mijn camera. De shimmers zijn wat dat betreft wel ver te zoeken (behalve bij Lounge Lovers), maar de matte kleuren vind ik wel supermooi. Toen ik de kleuren op mijn oog aanbracht was het het tegenovergestelde. De kleuren waren allesbehalve korrelig, en gaven ook geen fall-out, dat is wat je zoekt in een goede oogschaduw.

Ik kon het natuurlijk niet laten om met de kleuren uit dit oogschaduwpalette ooglooks te maken. Hieronder vind je twee verschillende ooglooks.

Ooglook 1sleek del mar lookHier zie je een ooglook waar ik een blauwe kleur en de champagnekleur in verwerkt heb. Ik ben steeds begonnen met natuurlijk een blank oog, ik heb Chilled Out als highlighter gebruikt in de binnenste ooghoek en onder het wenkbrauwbot. Bij deze ooglook heb ik Lounge Lovers over mijn gehele ooglid aangebracht. Daarna heb ik Blue Marlin in mijn arcadeboog aangebracht en deze mooi uitgeblend. Vervolgens kun je je oog afmaken met bijvoorbeeld een eyeliner en mascara.

Ooglook 2Sleek Palette Del MarDit is een mooie zomerse look, die ik echt superleuk vind. Ik heb Chilled Out weer aangebracht op de highlight-plekken, en vervolgens Feel Euphoric aangebracht over mijn hele ooglid. Vervolgens heb ik On The Rocks aangebracht vanaf het midden tot het eind van mijn oog. Zorg wel dat je de kleuren mooi in elkaar over blendt. Daarna heb ik Sunset Strip aangebracht in mijn arcadeboog, en laat ik zien hoe ik de ooglooks zelf allemaal zou finishen. Met een eyeliner, en een mascara.

Beide ooglooks zijn zoals je ziet heel verschillend, en dit zijn slechts voorbeelden. Je kunt zelf nog alle kanten op, en de kleuren anders combineren dan dat ik gedaan heb.

Sleek-palettes zijn voor de kwaliteit die je krijgt goedkoop in de aanschaf, zeker een aanrader. Ik ben zelf al zeker anderhalf jaar fan van de palettes, en ik kan niet wachten op de palettes die nog gaan volgen!

Sleek Del Mar Volume 1 is o.a te koop via www.beautyvoordeelshop.nl voor € 8,99!

Heb je al een Sleek palette in je bezit?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

5 thoughts on “Mommy Beauty | Sleek Palette Del Mar Volume 1

  1. Leuke looks heb je ermee gemaakt! Ik heb nog maar 2 Sleek palettes in m’n collectie: Bad Girl en Original. Ik wil ze allemaal, haha!

  2. Wat een mooie kleurtjes. Heel erg verschillend zodat je telkens wat anders op kan doen, leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top