Je bent hier
Home > Baby & Kind > Modevondst | KinderTrenchcoat

Modevondst | KinderTrenchcoat

TrenchcoatLiefde op het eerste gezicht was het toen ik dit exemplaar tegenkwam. Mijn liefde voor trenchcoats groeit en groeit. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn twee fashionable mini-me’s. Want ja, ook bij hen kan ik een leuke en goed zittende exemplaar niet weerstaan. En zoals het bij meerdere dingen geldt; een vrouw kan eigenlijk nooit teveel jassen hebben.

Deze leuke kindertrenchcoat in twee moderne kleuren, zand en Fuchcia roze, is van Coolcat en is momenteel in de uitverkoop voor €25,-  in plaats van €49,95,- per stuk. De trenchcoat zit comfortabel en staat eigenlijk wel bij iedere outfit goed. Voor mijn twee meiden heb ik voor ieder een ander kleur genomen en wat zijn ze er wat blij mee, vooral ook omdat ik er zelf ook een heb. Wij zijn fan, en jij?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Modevondst | KinderTrenchcoat

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top