Je bent hier
Home > Headlines > Mijn weg naar platter buik met de Kiat Jud Dai Workout

Mijn weg naar platter buik met de Kiat Jud Dai Workout

Na 6 zwangerschappen (en bevallingen) is mijn figuur maar vooral mijn buikomvang zo als te verwachten valt absoluut niet meer wat het ooit geweest is. Ik moet zeggen dat ik mij voorheen nooit echt aan mijn buikvet stoorde. Want mijn intentie was altijd al om na mijn zwangerschappen mijn buik – voor eens en altijd- aan te pakken. Tot die tijd zou ik dus mijn vetrollen maar voor lief nemen. En dat deed ik. Ik stoorde mij er niet aan en paste simpelweg mijn bovenkleding hieraan. Dat wilt zeggen geen strakke kledingstukken die ervoor zouden zorgen dat mijn vetrollen overduidelijk zichtbaar waren.

Maar situaties veranderen. Mijn jongste telg is inmiddels 2 jaar en omdat er geen zwangerschappen meer in de planning staan ben ik anders naar mijn lichaam gaan kijken. Waar ik voorheen mijn buikvet maar voor lief nam voel ik mij er nu vooral niet prettig bij. Wat betreft mijn figuur klaag ik niet maar een strakke buik, zonder vetrollen, zou ik wel fijn vinden. Vooral omdat ik mij dan veel vrijer en prettiger in mijn vel zal voelen. Ik heb altijd al een platte buik gehad, tenminste, voor dat ik kinderen kreeg, en dat is waar ik graag naartoe zou willen werken.

De Kiat Jud Dai workout

Ondanks dat ik al maanden in mijn achterhoofd de planning had om aan mijn buikvet te gaan werken ontbrak bij mij de drang en motivatie om daadwerkelijk ervoor te gaan. Ergens moet je toch wel de knoop omzetten en ervoor gaan. Dit gebeurde bij mij maar niet. Totdat ik pasgeleden op Instagram steeds vaker filmpjes van de Kiat Jud Dai workout voorbij zag komen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Voor wie nog niet bekend is met de Kiat Jud Dai workout: zoek het eens op Youtube op.

Ik raakte geïnteresseerd want de resultaten zagen er verbluffend uit. Dat wil ik ook! En zo gebeurde het dat mijn mindset compleet veranderde. Op Youtube vond ik een compilatie (met verschillende oefeningen ) van ruim 30 minuten. Mijn voornemen was om dit dagelijks te volgen. Minstens 1x maar indien haalbaar 2x per dag. Ik was gemotiveerd, had er zin in en ging er volledig voor. En geloof het of niet, maar na slechts 3 dagen waren de resultaten zichtbaar. Kijk zelf maar!

In eerste instantie dacht ik dat het mijn verbeelding was maar eenmaal de 2 foto’s naast elkaar gezet te hebben was het overduidelijk. Het werkt! Ik realiseer mij echter wel dat op de eerste foto mijn broekband strak om mijn buik zit waardoor mijn buikvet (wellicht) nog duidelijker is. Maar er is overduidelijk verschil. Om deze resultaat te behalen deed ik 2x per dag de workout. Hieronder mijn schema:

Eerste dag 1x 31 minuten workout
Tweede dag in de ochtend 2x 31 minuten en in de avond 2x 31 minuten
Derde dag in de ochtend 2x 31 minuten en in de avond 2x 31 minuten + 8 extra minuten buik gericht oefening
Vierde dag in de ochtend 1x 31 minuten
Vijfde dag: overgeslagen
Zesde dag in de avond 1x 31 minuten + 10 minuten buik gericht

En toen werd ik ziek en heb ik ruim anderhalve maand niets gedaan. Als alles meezit ga ik deze week weer van start, hopelijk vandaag nog. Ik zal dan weer een ‘begin’ foto van mijn buik maken om om verschillen duidelijk te kunnen zien.

Zoals ik aan het begin al aangeef had ik op Youtube een compilatie van 30+ minuten gevonden. Het fijne aan dit filmpje was dat er verschillende workouts op staan. En niet enkel oefeningen gericht op het verminderen van buikvet. Nu dat ik, nadat ik ziek ben geweest, opnieuw van start wil gaan kom ik tot de ontdekking dat het filmpje helaas niet meer op Youtube staat. Erg jammer want deze beviel mij erg goed en was lang genoeg. Op het moment heb ik nog geen goede alternatief gevonden, wel is onderstaand filmpje een aanrader wanneer je uitsluitend je buik wilt aanpakken.

Liefs,
Nicky

Volg jij Mommyonline.nl al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top