Je bent hier
Home > Headlines > Mijn top 5 aankopen van 2018

Mijn top 5 aankopen van 2018

We zitten inmiddels alweer in het derde week van 2019. Het klinkt nogal cliché, maar wat is het afgelopen jaar snel gegaan. Maar nu dat we dan toch in het nieuwe jaar zitten leek het mij wel leuk om met jullie mijn leukste/mooiste aankopen van 2018 door te nemen. Want hoewel ik oprecht dol op alles wat ik het afgelopen jaar gekocht heb, zijn er enkele items dat bij mij favoriet zijn. Dit zijn mijn favoriete aankopen van 2018! Kijk je mee?

Ikea Hemnes Spiegelkast

Het was in 2017 dat ik de Ikea Hemnes Spiegelkast met 1 deur kocht. Dit kastje kocht ik omdat het mij wel ideaal voor het opbergen van mijn nagellakken leek. En dat is het ook! Maar omdat ik ruimte tekort kwam kocht ik afgelopen jaar de tweedeurs versie. In dit kast heb ik aan een kant mijn favoriete nagellakken zitten en aan de ander kant mijn favoriete geuren. Nog steeds ben ik erg blij met dit kastje.

Ted Baker Bowii Bag

Midden juli 2018 kocht ik mijn allereerste Ted Baker tasje: de roze Bowii Bag. Ik ben zo’n grote fan van dit merk geworden dat ik inmiddels een totaal aantal van maar liefst zes tassen bezit. Ondanks dat ik met alle zes tassen superblij ben blijft de roze Bowii Bag groot favoriet. Ik ben er echt dol op!

Geox sandalen

Afgelopen zomer kocht ik dit paar Geox sandalen met hakken. De schoen is leuk, zit comfortabel, loopt lekker, past praktisch overal onder en dat voor nog geen 3 tientjes. Ik heb het beste ding dan ook veelvoudig gedragen. Love voor deze Geox schoenen.

Zwarte jurkje

Afgelopen jaar besloot ik om uit mijn comfort-zone te treden en jurken vaker een kans te geven. Wie mij kent weet namelijk dat ik een broek-persoon ben, in een spijkerbroek voel ik mij simpelweg het fijnst. En als het even kan loop ik het liefst het hele jaar door in een spijkerbroek. Hier wilde ik dus verandering in brengen en kocht ik bij La Chica een drietal jurken, 1 model in drie verschillende kleuren. Dit zwarte model is verreweg mijn favoriet. Ben er nog steeds er blij mee.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nicky | Mommyonline.nl (@mommyonline.nl) op

Ted Baker Cala tas

Mijn laatste Ted Baker tas aankoop is deze Cala: een elegante tas dat een en al luxe uitstraalt. Ted Baker Cala heeft een middelformaat, perfect om de noodzakelijk spulletje en wat extra’s mee op stap te nemen. En oh..wat ben ik dol op dit grijze model. Een aparte maar prachtige kleur om mee af te wisselen. 

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top