Je bent hier
Home > Baby & Kind > BABY born Soft Touch Brown Eyes

BABY born Soft Touch Brown Eyes

Dat wij midden 2019 in huize Mommyonline een baby’tje verwachten is een vooruitzicht dat ook onze twee meiden bezighoudt. Met de leeftijd van (dan) 11 en 9 jaar zullen zij vanzelfsprekend, naast de baby vertroetelen, ook dolgraag met de verzorging willen helpen. En wat is nu fijner dan je kinderen hierin te betrekken? Ter voorbereidingen op de komst van hun broertje of zusje hebben wij de BABY born® Soft Touch in huis gehaald. Met negen levensechte functies is BABY born® Soft Touch een geschikt pop voor een realistischer rollenspel en dus uitstekend om mee te oefenen.

BABY born® heeft een upgrade gekregen

BABY born® kennen we als een zeer geliefd pop met een nogal harde huid. De pop waarmee vele dames mee opgegroeid zijn en vele meisjes urenlang speelplezier mee beleven. Anno nu heeft BABY born® een upgrade gehad! Voor de eerste keer in haar geschiedenis voelt BABY born® veel zachter aan – perfect om uren mee te knuffelen. Haar lijfje is zachter en soepeler geworden, zodat de negen levensechte functies (die allemaal werken zonder batterijen) nog makkelijker zijn om mee te spelen. De armpjes van BABY born® zijn nu nog beweeglijker, waardoor het aan- en uittrekken van haar kleurrijke kleding kinderspel is.

BABY born® Soft Touch

Inhoud BABY born® Soft Touch set:

BABY born® Soft Touch Meisje, Jongen of Brown Eyes bevat een bodysuit, mutsje, potje, luier, een bord met lepel, 1 portie pap, een fles, 1 speentje met ketting, geboortebewijs en een vriendschapsarmband voor de poppenmoeder en haar pop.

BABY born® Soft Touch Brown Eyes

BABY born® Soft Touch Brown Eyes is de donkere uitvoering van het drietal. Het heeft een paarse rompertje aan en komt met allerlei paarse accessoires zodat jouw kindje echt voor BABY born kan zorgen. Baby born is zoals we inmiddels allemaal wel weten een interactieve pop waarmee kinderen urenlang speelplezier kunnen beleven. Zo kan de pop, na het drinken, een plasje doen wanneer je op de navel drukt.  Een plasje kan in het potje of luier evenals een grote boodschap. Naast Baby born drinken geven kan de poppenmoedertje haar kindje ook babyhapje met een lepel geven. Na urenlang speelplezier is het natuurlijk niet zo gek dat het poppetje moe wordt. Een dutje doen doet ze dan ook met haar ogen dicht wanneer ze op haar rug wordt gelegd – het is helemaal leuk als ze ook nog haar duim in haar mond heeft.

Dankzij de levensechte functies van BABY born® Soft Touch is het voor kleine poppenmoedertjes mogelijk bij het verzorgen van een broertje/zusje mama precies na te doen. Mijn kleine poppenmoedertje kan alvast niet wachten om met het verzorgen van de baby te helpen. Flesjes geven en luiers verwisselen staan op het lijstje van dingen waarmee ze mee zou willen helpen. Maar voordat het zover is kan ze mooi met Baby born oefen. En ondertussen wachten wij vol verwachting op de komst van baby…..

BABY born® Soft Touch heeft een adviesprijs van €54.99 en is zowel online als in stenen winkels verkrijgbaar.

 *Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top