Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Mijn nieuwe Fashionable Shoulder Bag

Mijn nieuwe Fashionable Shoulder Bag

Ik heb eigenlijk niet zo heel veel met merktassen of beter gezegd met tassen in het algemeen. Mijn tassenstash, als ik het al zo kan noemen, bestaat uit slechts 2 handtassen waarvan er nu 1 stuk is. En omdat ik dus van mening ben dat ik op zijn minst 2 tassen in huis moet hebben, je weet immers nooit wanneer de tas die je in gebruik hebt stuk gaat, opende ik een zoektocht naar een vervanger. Ik vond niet één maar twee handentassen waarvan ik de eerste vandaag laat zien. Benieuwd naar mijn nieuwe Fashionable Shoulder Bag? Lees gauw verder!

Echt een zoektocht kun je het eigenlijk ook weer niet noemen want deze tas kwam ik vrij snel tegen. Maar goed…de tas dus. Ik was bij het zien van dit exemplaar gelijk enthousiast. Moet zeggen dat ik niet het type ben dat snel verliefd op een tas wordt maar deze vond ik gelijk heel gaaf! Dit model is niet ‘standaard’ en daarnaast heeft het de perfecte maat voor een klein vrouwtje als ik. Als ik namelijk ergens een hekel aan heb, dan zijn het grote tassen waarbij je het gevoel hebt van: tas, waar ga je met die vrouw heen…Persoonlijk houd ik het dus alleen bij kleine compacte tassen.

Veel over het model wist ik niet en wat doet men anno nu wanneer je meer informatie over iets wenst te krijgen? Precies… google is your best friend. Ik googlede erop los en kwam zo tot de ontdekking dat de tas een replica is van een duur merk. En als ik heel eerlijk ben baalde ik daar wel lichtelijk van. Ik heb niets tegen replica’s, sterker nog, ik geef liever mijn geld uit aan een goede replica dan honderden euro’s meer voor alleen maar een naam. Zonde van mijn geld. Het probleem ligt dus niet bij het feit dat het hier om een replica gaat maar de verhoogde kans dat wanneer ik op straat loop ik mensen ermee zal zien. Hiermee is naar mijn mening het gevoel van uniek gelijk van af. Ik begrijp eigenlijk ook nooit zo goed waarom mensen massaal voor een bepaald merk gaan. Persoonlijk vind ik het juist leuker wanneer ik op straat loop en niemand met dezelfde tas tegen het lijf loop. Zo gebeurt het eigenlijk ook geregeld dat wanneer ik iets heel leuk vind en bijna iedereen ermee loopt, de fun er voor mij wel van af is en wil ik het eigenlijk al niet meer…Mijn nieuwe Fashionable Shoulder Bag 1Mijn nieuwe Fashionable Shoulder Bag 5Mijn nieuwe Fashionable Shoulder Bag 2Maar lang twijfelen over deze leukerds hoefde ik niet. Maak dus kennis met mijn nieuwe Fashionable Shoulder Bag. Echt uniek is die weliswaar niet maar omdat ik de tas gewoon heel gaaf vind bestelde ik het beste ding. En wat ben ik er blij mee! De tas met haar ‘jacket’ uiterlijk is gaaf en haar formaat vind ik geweldig. Mijn niet zo kleine portemonnee past er in en zo ook mijn telefoon, paspoort, kaarten en sleutels. Meer dan dat heb ik dan ook niet nodig. Ik ben simpelweg verliefd op mijn nieuwe tas. Mijn nieuwe Fashionable Shoulder Bag 3 Mijn nieuwe Fashionable Shoulder Bag 4

Nog even wat meer info over de tas. Het beste ding is in drie kleuren verkrijgbaar. Ik ben voor het zwarte model gegaan omdat deze naar mijn mening toch wel overal bij past. Maar moet zeggen dat ik de blauwe uitvoering ook geweldig vind, misschien als reserve? De tas heeft aan de binnenkant een ritsvakje waar ik mijn paspoort en pasjes apart bewaar. Het binnenwerk is trouwens van ‘leer’. Ik heb mijn tas in de aanbieding voor €34,95 gekocht maar normaal kost die €44,95

Binnenkort laat ik de tweede tas wel zien.

jacket shoulder bag zw. 3Deze Fashionable Shoulder Bag is te bestellen via Multilifestyle.nl

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Mijn nieuwe Fashionable Shoulder Bag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top