Je bent hier
Home > Headlines > Mijn hoogtepunten van het jaar 2012

Mijn hoogtepunten van het jaar 2012

2012De eerste twee maanden van 2013 zijn zo goed als bijna voorbij, voorbij gevlogen welteverstaan. Het is een cliché maar wat gaan de dagen/weken snel voorbij. Zo na mijn verjaardag vind ik het een geschikt moment om mijn beste herinneringen van het afgelopen jaar door te nemen.

2012 was een hectisch jaar geweest waarin zowel goede als minder goede gebeurtenissen plaatsvonden. Het was een jaar waarin ik, door het plotseling overlijden van mijn moeder, veel verdriet gevoeld heb, maar toch ook veel vreugde gekend heb.

rest in peaceHet jaar begon hartverscheurend. Op zondag 3 december werd mijn moeder, nadat ze plotseling overleed, begraven. Dit verlies en het daarbij behorende verdriet neem je automatisch mee in het nieuwe jaar. Ik begon het jaar dus met veel verdriet maar sloot het jaar ook af met veel verdriet door de éénjarige herdenking.

schoolFebruari is hier in huis een feestmaand, zowel mijn twee dames als ikzelf vieren onze verjaardagen. Na haar verjaardag kon dochterlief met de basisschool beginnen. Ondanks dat ik al drie schoolgaande kinderen op school heb, vond ik het evengoed spannend. Gelukkig was dochterlief er helemaal klaar voor en verliep alles goed.

beautytopiaApril was de maand dat Beautytopia geboren werd. Ik deed er nog niet heel veel mee maar de site was online. En langzaam maar zeker kwam er meer leven in de site en inmiddels blog ik met heel veel plezier en groeit het gelukkig. Ik ben superblij met mijn vaste bezoekers!

cito toetsSupertrots was en ben ik nog steeds met de zeer goede cito-toetsuitslag van zoonlief, gymnasium luidt zijn advies. En dan de ‘groep acht’-musical gevolgd door afscheid van zijn vertrouwde schoolomgeving. Het was een leuke en gezellige avond geweest met de nodige emoties.

Na ruim dertien jaar gingen manlief en ik eind juli weer eens samen uit! En het werd een optreden van een van mijn favoriete Nigeriaanse zangers. Bekijk hier mijn opname. Ik heb ervan genoten maar vond het ook wel spannend om voor het eerst de kinderen achter te moeten laten.

Na de zomervakantie begon voor zoonlief een nieuw hoofdstuk in zijn schoolcarrière op de middelbare school. Ik denk dat ik het spannender vond dan hijzelf.

beautyvoordeelshopOktober begon ik met de voorbereiding van Beautyvoordeelshop en enkele weken later was mijn beautywebshop geboren! Wat ben ik blij met de shop.

Zo…dit waren in grote lijnen mijn hoogtepunten van het jaar 2012. Nou ben ik natuurlijk benieuwd naar jouw beste herinneringen van het afgelopen jaar.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Mijn hoogtepunten van het jaar 2012

  1. Wat een emotioneel jaar voor je, dieptepunten en hoogtepunten. Je nieuwe shoppie is leuk! je kinderen boeken goede vooruitgangen, dat 2013 ook maar zo mag zijn 😀

    hier mijn hoogtepunten:

    in mei vierde ik de eerste verjaardag van mijn dochter, dat was een leuk en groots feest, nam ik afscheid van bepaalde mensen die misbruik van mijn goedheid maakte , startte ik mijn eigen onderneming in juni, en trouwde ik in november!

    niet zoveel,maar zeker leuk om op terug te kijken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top