Je bent hier
Home > Headlines > Mijn favoriete verjaardagscadeautje

Mijn favoriete verjaardagscadeautje

We zitten inmiddels alweer in het derde maand van het nieuwe jaar wat inhoudt dat ik alweer een jaartje ouder (en hopelijk ook wijzer), ben geworden. Woensdag 15 februari vierde ik mijn verjaardag en wat hoort er naast een taart bij een feestje? Precies… cadeautjes natuurlijk. Voor het eerst in jaren gaf ik mezelf dit jaar een verjaardagscadeau, eigenlijk meerdere cadeautjes, maar omdat het hier om twee handtassen gaat reken ik ze voor het gemak als 1. Mijn twee Guess handtassen kun je hier en hier bewonderen.

Naast dit tweetal Guess handtassen dat ik voor mezelf kocht, ontving ik ook andere superleuke cadeautjes. Een in het meest bijzondere heeft mijn moederhart doen smelten en heeft as we speak een vaste plek aan mijn vinger gekregen.

Ik ben, als ik anderen mag geloven, geen makkelijke persoon om voor te shoppen. Het is niet dat ik veeleisend ben maar meer omdat ik eigenlijk met alles wel blij ben. It’s the Thought That Counts, Right? Dat ik dus heel blij ben met mijn Guess handtassen, moest voor tienerzoon een reden zijn geweest om voor een verjaardagscadeau voor mij in de Guess-winkel te gaan kijken. En met succes moet ik erbij vermelden! Want wat ben ik hartstikke blij met mijn verjaardagscadeautje van zoonlief.

En dit is ‘m dan! Mijn nieuwe Guess Urban Couture ring. Deze rose gouden damesring is afkomstig uit de Brandfield collectie. Dit model heeft een gourmet schakel en in het midden voorzien van een Guess logo met daar omheen sparkelende zirkonia details. De ring is stijlvol en staat prachtig aan mijn vinger, al zeg ik het zelf natuurlijk…

Het is overigens niet de eerste keer dat tienerzoon een cadeau voor zijn mams koopt maar hij lijkt jaarlijks zichzelf te willen overtreffen. Groot of klein: het doet wat met je moederhart wanneer je nakomeling met zijn eigen zuurverdiende geld een cadeau voor je koopt. Het gevoel is bijna onbeschrijfelijk. Het is een megagevoel van trots dat door je heen gaat.

Het is bijna overbodig om nogmaals te vermelden maar dat boeit niet: ik ben superblij met deze verjaardagscadeau! Lieverd, nogmaals erg bedankt voor deze prachtige verjaardagscadeautje! Ik ben er dol op!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top