Je bent hier
Home > Headlines > Merry Christmas

Merry Christmas

Het is dan ein-de-lijk zover! De periode van het jaar waar ik enorm naar toe geleefd heb. Waar ik zó ontzettend veel zin in heb! Wat mij betreft de gezelligste tijd van het jaar. Eerste kerstdag begint in huize Mommyonline met een uitgebreide ontbijt. Gezellig met het gezin aan een mooi gedekte tafel genieten van verse croissants, diverse broodsoorten, bakje verse fruitsalade en nog meer. Voor de middag zullen er hapjes klaarstaan en zal er een leuk kerstfilm voor de kids opgezet worden. En in de avonduren, in combinatie met diverse hapjes en drankjes, zullen we heerlijk gaan gourmetten. Hier kan ik zo enorm van genieten! Na lang taferelen sluiten we de avond met een filmpje gezellig af. Maar mijn grote favoriet is toch wel het samen spelletjes spelen. Dat is altijd zo gezellig!

The day before christmas verliep dit jaar gelukkig minder stressvol. Voorbereiding zoals vlees marineren dat voor de eerste kerstdag gedaan moest worden was ruim op tijd klaar. De koelkast is lekker gevuld, de voorraad is met lekkers gevuld en de cadeaus liggen allemaal onder de kerstboom. Cadeautjes uitpakken doen we overigens deels in de ochtend en deels in de avond. Dit jaar hebben de kids lotjes getrokken en mochten ze ook voor elkaar iets leuks uitzoeken. Dit is erg goed bevallen en zullen we volgende jaar zeker ook weer gaan doen. Tweede kerstdag is alles mogelijk: of het is een herhaling van eerste kerstdag of we vieren het met anderen. Ik heb er zin in!

Ik zal volop van de kerstdagen genieten en hoop jij ook!

Merry Christmas to you!!!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top