Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Maybelline Super Stay 24 color

Maybelline Super Stay 24 color

De laatste tijden heb ik naast een grote liefde voor nagellak ook liefde voor lippenstiften ontwikkeld. Waar je tot een jaar terug bijna nooit lippenstift op mijn lippen zag, zijn deze tegenwoordig geregeld voorzien van een mooie tint. Het kan iets met mijn leeftijd te maken hebben, ik zit tenslotte in de 30, maar mijn interesse in lippenstiften is flink gegroeid. Hartstikke leuk vind ik het dan ook om diverse merken te testen, van budget tot de duurdere merken, alle merken probeer ik met veel liefde uit.

Na onlangs een reclamespotje van de Super Stay 24 color van Maybelline gezien te hebben besloot ik deze te testen. Deze Super Stay 24 color moet 24 uur blijven zitten. Daar wek je mijn nieuwsgierigheid zeker mee. Bij dergelijke reclamespotjes van cosmeticabedrijven vraag ik mij oprecht af in welke omstandigheden zij getest hebben om tot de conclusie te komen. Ik geloof namelijk niet dat er een lippenstift bestaat dat 24 uur lang perfect en zonder uitdroging blijft zitten.

Maybelline Super Stay 24 color bestaat uit twee delen; de lippenstift met de aanbreng sponsje en de lippenbalsem. Uit hoeveel kleuren deze Super Stay 24 Color precies bestaat weet ik niet, maar er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit is de 585 Burgundy, een mooi bordeauxrood kleurtje. De Super Stay 24 Color moet in twee stappen aangebracht worden. Je brengt eerst voorzichtig de lippenstift aan. Deze laat je even drogen en vervolgens doe je de lippenbalsem eroverheen. Bij het aanbrengen van de lippenstift moet je heel precies te werk gaan gezien een foutje nogal moeilijk te corrigeren is. Het is daarom raadzaam om eerst de lipomtrek te doen en vervolgens de lippen in te kleuren. Na het aanbrengen van de lippenstift voel je het spul echt je lippen intrekken en voelen je lippen droog aan. De lippenbalsem fixeert de boel, zorgt ervoor dat je lippen niet uitdrogen en de lippenstift blijft hierdoor lang zitten. Breng je de Super Stay 24 color zonder de lippenbalsem aan dan zal deze niet heel lang op je lippen blijven zitten en droogt het de boel uit waardoor er ‘korreltjes’ ontstaan.

In combinatie met de lippenbalsem voelt de Super Stay 24 color zacht aan. Echter moet je de lippenbalsem meerdere malen op de dag aanbrengen om zo uitdroging tegen te gaan. Wat mij opgevallen is, is dat deze Super Stay 24 color niet op glazen vlekt; na wat glaasjes gedronken te hebben laat je geen lippenafdruk achter.

Maybelline Super Stay 24 color blijft lang zitten maar zeker geen 24 uur zoals er beweerd wordt. Wanneer je in de ochtend de Super Stay 24 color aanbrengt zal zo rond bedtijd niets meer van te zien zijn. Ga je een avondje weg, dus breng je het in de avonduurtjes aan, dan zal de lippenstift de volgende ochtend nog wel op je lippen aanwezig zijn. Echter voelen je lippen uitgedroogd aan. De resterende lippenstift kun je met een make-upremover op oliebasis verwijderen. Door je tanden te poetsen en hierbij lichtelijk over je lippen heen te gaan zal de resterende lippenstift verwijderd worden.

Wat ik erg vind tegenvallen is de kleine hoeveelheid lippenstift die deze Maybelline Super Stay 24 color bevat. Voor het bedrag dat je neer moet tellen verwachtte ik zeker wel meer inhoud. Voor de rest een prima lippenstift die lang blijft zitten.

Wat is jouw ervaring met de Maybelline Super Stay 24 Color?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Maybelline Super Stay 24 color

  1. Mooi kleurtje! Het is zeker niet te doen zonder de lippenbalsem, dan droogt de lippen uit en ontstaat er inderdaad van die korreltjes. Met deze lippenstift moet je de balsem blijven aanbrengen. Voor een feest is het wel handig, hoef je niet je lippen na bijvoorbeeld het eten bij te werken, wel bijsmeren met de balsem.
    Voor het geld dat je ervoor betaal is de inhoud erg weinig

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top