Je bent hier
Home > Lifestyle > Gespot > M.A.C Cosmetics doneert €150.000,- aan Orange Babies!

M.A.C Cosmetics doneert €150.000,- aan Orange Babies!

mac doneert aan orange babies 1Het populaire luxe make-up merk M.A.C Cosmetics kennen velen van ons uiteraard wel maar dat ze nauw betrokken zijn bij de preventie van Aids wereldwijd weten velen niet. M.A.C Cosmetics doneert op jaarlijkse basis de opbrengst van haar Viva Glam-collectie aan het M.A.C Aids Fund en daarnaast doneert het bedrijf ook aan Orange Babies dat in Afrika actief is om de overdracht van hiv van moeders op baby’s te voorkomen.

Afgelopen vrijdag zijn pers, sponsoren en relaties van M.A.C Cosmetics en Orange Babies in het Andaz Amsterdam Prinsengracht bijeengekomen voor een bijzondere cheque-donatie. In het kader van World Aids Day 2013 overhandigde M.A.C Cosmetics een genereuze cheque ter waarde van € 150.000,- aan de stichting Orange Babies om het Countdown to Zero-programma voort te zetten.

Samen met Orange Babies directeur Baba Sylla en medeoprichters John Kattenberg en Stef Bakker, namen de Orange Babies-ambassadeurs Fiona Hering, Natasja Froger en Jeroen van Koningsbrugge de cheque in ontvangst uit handen van General Manager Benelux Estee Lauder Companies Nathan Moris. Deze bijzondere donatie geeft Orange Babies de mogelijkheid om hun projecten in Afrika op succesvolle wijze voort te zetten.

Het intieme ontbijt bij het Andaz Amsterdam Prinsengracht stond in het teken van World Aids Day maar ook stond de bijzondere band tussen M.A.C Cosmetics en Orange Babies centraal. Naast het optreden van de Zuid-Kameroense zangeres Ntjam Rosie werd de indrukwekkende reis van Fiona Hering naar Namibië uitgelicht.

Baba Sylla: ‘Voor de vijfde keer ontvangen wij een geweldig bedrag van M.A.C Cosmetics waar wij zo veel goed werk mee kunnen verrichten. Het motto van Orange Babies is ‘Celebrate Life’. Dit motto wordt mede mogelijk gemaakt door de M.A.C make-up artists die zicht inzetten voor de verkoop van Viva Glam. Het ontroert mij dat zo veel mensen zich inzetten voor de stichting.’

Het was een geslaagde ochtend die omschreven kan worden als een vreugdevol samenzijn, echter wel met een serieuze boodschap. M.A.C Cosmetics en Orange Babies, bedankt dat ik namens Mommyonline hierbij aanwezig mocht zijn.

Koop je een product uit de M.A.C Viva Glam-collectie dan draag je automatisch je steentje bij want ook volgend jaar zal M.A.C Cosmetics aan Orange Babies donerenmac doneert aan orange babies 3 mac doneert aan orange babies 2 mac doneert aan orange babies

 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “M.A.C Cosmetics doneert €150.000,- aan Orange Babies!

  1. Wouw, wat een bedrag zeg. En wat gaaf dat je daarbij mocht zijn. Goede zaak! Zie trouwens nu pas de verwarring rond mijn vorige reactie over wie er op mijn blog was geweest 😉 Ik had toen helemaal niet door dat deze blog door verschillende mensen werd geschreven. Vandaar. Maar leuk juist!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top