Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > L’Oréa Color Riche 440 Cherie Macaron & 671 Monsieur Bleu

L’Oréa Color Riche 440 Cherie Macaron & 671 Monsieur Bleu

Sinds mijn kennismaking met de L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellakken heb ik een aantal nieuwe kleuren aan mijn stash toegevoegd. Mijn enthousiasme voor deze kwalitatief goede lakken en prachtige tinten zorgden namelijk voor dat ik meer kleuren kocht. Voor de zomerse dagen zijn er twee tinten die voor mij uitspringen: 71 Monsieur Bleu en 440 Cherie Macaron. Beide prachtig felle kleuren voor dat extra summer feelingL’Oréa Color Riche 440 Cherie Macaron en 671 Monsieur Bleu

L’Oréal Color Riche 671 Monsieur BleuHoud je van blauw op je nagels? Dan zul je meteen verliefd op Monsieur Bleu worden. Dit creamy felblauwe lakje heeft een geweldige substantie en een glossy finish. Met twee laagjes krijg je Monsieur Bleu volledig dekkend. Drogen doet dit lakje lekker snel en met een top coat zorg je voor een langer houdbaarheid op je nagels.

L’Oréal Color Riche 440 Cherie MacaronWil je toch liever niet voor een koele tint op je nagels gaan? Zeg dan hello tegen Cherie Macaron. Een mooie peachy kleur met een creamy finish. Ook dit lieve kleurtje dekt met twee laagjes prima en over de substantie heb ik niets op aan te merken. Het is heel fijn in gebruik.

Wederom ben ik tevreden over de L’oreal Color Riche nagellakken. De dekking van de lakken zijn hoog en de substantie zijn niet te dik of te dun. De kwastjes van de lakken zijn breed, waaiert mooi uit en zijn heel fijn in gebruik.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top