Je bent hier
Home > Baby & Kind > Kruidvat Kinderkleding Collectie Week 13 2018

Kruidvat Kinderkleding Collectie Week 13 2018

Inmiddels is de Kruidvat kinderkleding actie van week 9 voorbij. Het goede nieuws is dat we vanaf nu ook weer naar het volgende actie kunnen gaan uitkijken. Deze zal in de week van 26 maart zowel online als in de winkels verkrijgbaar zijn. En zoals bij de vorige kinderkleding actie van Kruidvat zal ik grotendeels van de items laten zien, zodat je alvast weet wat je kunt verwachten. Extra aantrekkelijk aan de collectie is dat deze, met het oog op de naderende lente, ook frisse mintgroene items bevat. Ga er lekker voor zitten en kijk gezellig mee…

De Kruidvat kinderkleding collectie bestaat uit jurken, rokken, longsleeves en leggings in diverse kleuren en prints. En daarnaast bevat deze collectie een leuke trendy vest.

Kruidvat kinderjurkjes

 Jurkjes in mintgroen met sterren en donkerblauw/gestreept met hart en tekst ‘Awesome’.

Kruidvat Vestje

Jasje in donkerblauw/fuchsia met dubbele gestikt hart.

Kruidvat Longsleeves

Longsleeve in mintgroen met ster en Fuchsia met hart.

Kruidvat Rokjes

 Rokjes in donkerblauw streepjes met dubbele gestikt hart en grijs met ster.

Kruidvat Leggings

 Leggings in fuchsia, donkerblauw en mintgroen.

Hoe leuk zijn deze kledingstukken? Leuk aan de Kruidvat collectie is dat alle items met elkaar te combineren valt. De leggings matchen zowel onder de jurkjes als rokjes. Overigens: als je het mij vraag kun je nooit te veel aan leggings hebben. Het vestje zal komende lente, op dagen dat een jas net te warm is, absoluut onmisbaar zijn. Dochterlief verheugt zich nu helemaal op de lente 🙂

Als je jouw dochter voor relatief weinig geld in het nieuw wil steken, dan zit je met deze collectie goed. De maten gaan van 104 t/m 134. Deze actie start in week 13 (26 t/m 31 maart). De collectie is beperkt verkrijgbaar, wees er dus snel bij mocht er iets voor je dochter tussen zitten!

 

#sponsored post

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top