Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Dimbare Touchscreen Make up spiegel met LED verlichting

Dimbare Touchscreen Make up spiegel met LED verlichting

Je vlekkeloos opmaken en goed voor de dag komen: dat willen wij vrouwen allemaal wel. En wie haar make-up mooi wilt aanbrengen weet hoe belangrijk goede verlichting is. En dan het liefst eentje met een juiste  kleurtemperatuur waar je oneffenheden op de huid goed kunt zien. Je wilt immers niet van je eigen spiegelbeeld schrikt wanneer je buiten bent. Je buiten opmaken is het meest ideaal maar helaas niet praktisch. Een goede alternatief is LED-licht. Dit type verlichting produceert namelijk (onder andere) witte kleur licht en deze komt het meest overeen met het buitenlicht/zonlicht.

Dit is dan ook gelijk de reden dat de moderne make-up spiegels van ingebouwde LED-licht voorzien zijn. Ze bootsen zonlicht na en hebben een gelijkmatig licht zodat je geen last van schaduwen hebt dat van de voorkant op je gezicht valt. Dit zorgt voor de juiste lichtinval om je make-up in aan te brengen. Ideaal voor zowel lichte als donkere ruimtes.

Naast de (groot formaat) thuis make-up spiegels met ingebouwde LED-licht zijn er ook diverse draagbare varianten verkrijgbaar. Deze zijn makkelijk mee te nemen waardoor je altijd wel het juiste licht tot je beschikking hebt om je make-up aan te brengen of bij te werken.

Sinds enkele weken maak ik zelf gebruik van deze draagbare touchscreen make-up spiegel met LED verlichting en ik kan zeggen dat het beste ding wel handig is. Met name in de avonduren of in donkere ruimtes heb je er veel aan. Beter dan daglicht is het zeker niet maar het is wel vele malen beter dan de standaard gele kunstlichten in huis. Je spiegelbeeld is namelijk stukken helderder en eventuele oneffenheden zijn ook meer zichtbaar. Erg fijn natuurlijk wanneer je in de avonduren je make-up goed wilt aanbrengen. De spiegel bevat aan iedere zijde 8 led verlichting, wat totaal op 16 stuks neerkomt. Het lichtintensiteit is goed genoeg om prima mee te werken, aan de voorkant heeft de spiegel een touchscreen knop waarmee je de sterkte van het licht kunt regelen. Dat is fijn! Wat ik jammer vind is dat de spiegel geen kabelfunctie heeft maar uitsluitend op 4 x AA batterijen werkt. Een pluspunt is daarentegen dat het kantelbaar is. Maar ook het bakje waar je toch wel kleine items in kwijt kunt is handig. Daarnaast krijg je bij dit item een kleine ronde vergrootspiegeltje dat door middel van zuignap aan het spiegel vastgemaakt kan worden. Persoonlijk vind ik het vergrootspiegeltje niet fijn en gebruik ik het dan ook niet.
Al met al is deze draagbare touchscreen make-up spiegel met LED verlichting prima en handig voor thuis en onderweg.

Deze draagbare Touchscreen Make up spiegel met LED verlichting is verkrijgbaar via Missgorgeous.nl en kost € 12,95 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top