Je bent hier
Home > Headlines > kraamcadeauboek Hoera, een meisje!

kraamcadeauboek Hoera, een meisje!

Hoera, een meisjeAnno nu zijn er op de markt enorm veel kraamcadeauboeken te vinden, de één nog leuker dan de ander. De grote keuze in cadeauboekjes maakt het voor kraamvisites wel weer stukken makkelijker om een geschikt kraamcadeau te vinden. En sinds kort is aan het huidige aanbod een nieuwe titel toegevoegd waar ik persoonlijk erg enthousiast over ben.

Hoera, een meisje! is niet zoals vele andere cadeauboeken een invulboek voor mama om tig momenten in vast te leggen. Maar een enorm leuk boek dat onder andere mama of papa door middel van de vele leuke doe-ideetjes stimuleert het ouder & kind-contact te bevorderen door samen met de baby simpele oefeningen/spelletjes te doen.

Het boek start heel toepasselijk met het opsommen van redenen waarom kleine meisjes zo lief zijn. Per hoofdstuk komen er onderwerpen aan bod zoals leuke doe-ideetjes, mooie citaten, vrolijke versjes, tips voor een gelukkige baby en nog veel meer. Sommige citaten uit het boek zijn zo mooi en leuk gedecoreerd dat je ze het liefst inlijst en in de babykamer ophangt. Daarnaast geeft het boek je maar liefst 18 redenen waarom het zo leuk is om mama en papa te zijn. Iedere mama zal zich hier zeker in vinden.

Hoera, een meisje! is een mooi vormgegeven hardcover boek met een vrolijke uitstraling. Iedere bladzijde is met kleurrijke diertjes, bloemetjes of voorwerpen gedecoreerd. Het boek stimuleert je om bewust samen met je baby spelletjes te doen wat voor mooie herinneringen kan zorgen. Maar ook tijdens het doorlezen tovert het boek vele glimlachen op je gezicht. Het boek is enorm leuk om als kersverse moeder te krijgen, maar ook erg leuk om als kraamcadeau te geven

Hoera, een meisje 2Hoera, een meisje!, is vanzelfsprekend ook in een jongensuitvoering verkrijgbaar: Hoera, een jongen!

Hoera, een meisje! / Hoera, een jongen!
ISBN: 9789044740622 / 9789044740615
Uitgeverij Deltas
Aantal pagina’s: 96
Uitvoering: hardcover, geb. 15,4 x 17,6 cm | volledig in kleur
Prijs: €9,95

 

Nicky, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “kraamcadeauboek Hoera, een meisje!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top