Je bent hier
Home > Lifestyle > Gespot > Koffie sensatie – Velours Noir

Koffie sensatie – Velours Noir

Velours NoirKoffie is wereldwijd het meest gedronken drankje en is in onze samenleving haast niet meer weg te denken. We kennen verschillende soorten koffie, van sterk tot mild en met of zonder (opgeschuimde) melk. Bij velen behoort koffie tot het ochtendritueel en hebben ze om de dag goed te beginnen een kopje koffie nodig. Het is dan ook niet gek dat sommige mensen eerder uit bed gaan om zo in alle rust van hun kopje koffie te genieten en zich mentaal op de drukte van de dag voor te bereiden. Gewoon even tijd voor jezelf!

De nieuwste sensatie in het land der koffie is Velours Noir, oftewel zwaar fluweel. Tot voor kort in de Nederlandse koffiemarkt onbekend maar vandaag de dag kom je de ‘vuur en ijs’-spotjes bijna overal tegen. Het spotje vertelt het ontstaan van de bijzondere smaak van Velours Noir in een spel van vuur en ijs, waarbij de roasting van Velour Noir op een exact moment met een stroom ijswater wordt gestopt. Door dit proces blijven de beste aroma’s en smaken namelijk optimaal behouden.

Koffie heeft natuurlijk alles met smaak te maken en daarom biedt Velour Noir de mogelijkheid om uit vier segmenten te kiezen;  Filterkoffie, Koffiebonen, Pads en Cups. Ik heb me overigens ooit laten vertellen dat de soort koffie die een persoon drinkt iets over het karakter zegt. Of dit echt zo is weet ik vanzelfsprekend niet maar het is wel leuk om na te gaan of het bij jou klopt.

Met de komst van Velours Noir kun je thuis van een hoge kwaliteit koffie en espresso genieten, althans, dat is de missie. Ik ben dan ook  nieuwsgierig naar de meningen van dames die al kennis met Velours Noir gemaakt hebben. Wat vonden jullie ervan?

Voor velen is een ochtend zonder koffie niet voor te stellen. Mijn vraag aan jou: waarom drink jij koffie?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

5 thoughts on “Koffie sensatie – Velours Noir

  1. Ik drink geen koffie, zo vies.. Heb het een aantal keren geprobeerd maar ik hou het lekker bij thee 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top