Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Nailbox Valentine Edition Unboxing en Swatches

Nailbox Valentine Edition Unboxing en Swatches

Ruim twee weken terug liet ik hier de januari Nailbox nog zien en nu is het alweer tijd voor de box van februari. De februari Nailbox Valentine Edition is afgestemd op de dag van de liefde en werd daarom veel eerder verstuurd dan dat we normaliter gewend zijn. De box bevat een prachtig mix van vier nagellakkleuren om verliefd op te worden . Zo vind je in deze Valentine Nailbox niet enkel rood/roze lakken maar wordt je met een blauwe lak totaal verrast.

Om de februari Nailbox Valentine Edition extra verrassend te maken is er voor gekozen om verschillende Cuccio kleuren in de boxen te doen. Dit is dan ook gelijk de reden dat de Cuccio lakje op de laatste foto van bovenstaande foto verschilt. Genoeg gekletst, laten we met het unboxen van start gaan.

Zullen we maar gelijk met het meest verrassende lakje uit deze box beginnen? Een kleurtje dat ook jij, in een Valentijn box, zeker niet hebt zien aankomen… Maar wel eentje met een heel toepasselijk naam.

OPI Dating A Royal is een mooi, een beetje jellyachtige, lak met een prachtig glans. Het lak dekt met twee dunne laagjes helaas net niet volledig, een derde laagje zou bij sommigen dus nodig zijn.

Ciate Honey Bee Een lieve nude kleurtje met Valentine is natuurlijk ook heel mooi. Ciate Honey Bee is een mooi, zacht, nude tint met gouden shimmer erin verwerkt. Met twee laagjes krijg je dit lieve kleurtje dekkend.

Cuccio Forever Banished Wil je een roze lak dat meer opvalt? Dan is Cuccio Forever Banished the polish for you! Dit lak is vol shimmer en heeft een fijne substantie met een goede dekking.

Essie Gel Couture Graced in Garnet Dit berry kleurtje met een creamy finish is uitermate geschikt om met Valentijnsdag te dragen. Wat een fijne lak is dit! Het heeft een goede formule om mee te werken en dekt met twee laagjes prima.
Met dit kleurtje zijn we aan het einde van deze unboxing gekomen.

Nou…dit was het weer voor deze maand. Leuk dat je gezellig meegekeken hebt! Tot volgende maand! 

Nailbox.nl is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt. Een maandelijks subscription box voor iedereen met grote liefde voor nagellak en nail art!


De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.

 Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top