Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Kerst nagellak tip – Bourjois Gold is Back top-coats

Kerst nagellak tip – Bourjois Gold is Back top-coats

Bourjois Gold is Back top-coatsMet de komende feestdagen in het vooruitzicht heb ik een leuk drietal top-coats om je party-outfits compleet te maken. We hebben al een selectie nagellakken laten zien en vandaag is de beurt aan deze drie Bourjois topcoatlakken. Het voordeel van een topcoat is dat je deze op elke willekeurige creamy nagellak kunt lakken en zo het geheel feestelijk op kunt pimpen.
Deze drie enorm feestelijke gouden topcoats zijn afkomstig van de Bourjois najaarscollectie Gold is Back en hebben de volgende namen meegekregen: 30 Ghost Lovers, 32 Vampire Vanity en 33 Enchanting potion.Bourjois Gold is Back top-coats 1Bourjois Gold is Back top-coats 2Allereerst natuurlijk de topcoats zelf.Bourjois Gold is Back top-coats 3Bourjois Gold is Back top-coats 430 Ghost lovers zit vol gouden shimmers. Hoe meer lagen je opbrengt des te dekkender dit lakje wordt. Met 3 á 4 lagen is Ghost Lover prima op zichzelf te dragen.Bourjois Gold is Back top-coats 632 Vampire vanity is een transparante topcoat vol met grove gouden glitters. Het lakje lakt lastig en moet je de glitters zelf over de nagels verdelen.Bourjois Gold is Back top-coats 533 Enchanting Potion zit op zijn beurt vol fijne gouden glittertjes. De gouden glittertjes, in twee formaten, geven een extra feestelijk effect aan je nagels. Bij het lakken moet je er wel op letten dat de glittertjes goed over je nagels verdeeld worden. Enchanting Potion is een simpele maar, door de vorm van de glitters, leuke transparante topcoat.Bourjois Gold is Back top-coats roodPersoonlijk vind ik goudkleurige topcoats het mooist staan bovenop een zwarte basiskleur, maar rood is nu eenmaal een leukere kleur voor Kerst.Bourjois Gold is Back top-coats zwartIk kon het niet laten om de topcoats op een zwarte nagellak te lakken, en zie hier het resultaat.

Wat vind jij van de Bourjois Gold is Back top-coats?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Kerst nagellak tip – Bourjois Gold is Back top-coats

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top