Je bent hier
Home > Headlines > Interview | Super Mommy 2013

Interview | Super Mommy 2013

Een interview met onze Super Mommy van 2013 willen we jullie, ondanks dat het later is geworden, zeker niet onthouden. Sharon is 25 jaar en voor nu 100% huismama van haar dochtertje Divania. Op haar verhaal kreeg zij veel positieve reacties en voelde ze zich trots om de titel Super Mommy 2013 binnen te slepen. Super Mommy copyKun je in het kort omschrijven waarom je de titel ‘Super Mommy’ verdiend hebt?
Oei die is lastig, ik denk dat elke mama wel zo haar eigen verhaal heeft, en elke mama mag trots op zichzelf zijn! ik heb een onwijs zware tijd gehad met mijn zwangerschap, fouten van het ziekenhuis etc etc. Mijn dochtertje heeft het gelukkig allemaal overleefd ondanks dat zij twee maanden te vroeg is gehaald met daarbij nog een achterstand. Een lengte van 30cm is niet groot en 945 gram is onwijs licht maar ze is nu super gezond!

Wat betekent het winnen van deze verkiezing voor jou persoonlijk? En heeft het je gemotiveerd?
Gemotiveerd? dat zeker! Ik probeer andere mama’s nu te helpen en in te laten zien dat zij sterk moeten zijn voor hun kleine maar vooral voor zichzelf! Het klinkt misschien ouderwets, maar je moet eerst jezelf hebben geholpen voor je een ander kan helpen!

Hebben moeders die extra herkenning echt nodig vind je? 
Niet altijd of allemaal maar het is altijd fijn om een zogezegd “schouder klopje” te ontvangen.

Is het nodig om de Super Mommy Verkiezing jaarlijks te herhalen?
Het zou sommige mama’s zeker dat trotse gevoel opleveren! Even dat schouderklopje! dus ik zeg JA!

Wat vind je van de prijzenpakket en hoe heb je de fotoshoot ervaren?
De prijzenpakket was groot! En onwijs leuk! De fotoshoot was geweldig! Super lieve fotograaf! Het resultaat is echt TOP! Ik heb afgesproken om terug te komen voor Divania haar 1ste verjaardag voor de Cake Smash Shoot!

DivaniaWaar heb je de trofee in huis staan?
In mijn dochtertje haar kamer!

Hoe zie jij de opvoeding van je kind?
Zorgzaam maar met hobbels en bobbels zoals vele mama’s zullen beamen.

Hoe zie jij jezelf over 10 jaar?
Shoppend met mijn meisje!!! Lekker actief, leuke dingen doen, maar ook zeker wel kibbelen! Ik ben zelf een halfbloed maar me dochtertje heeft vier culturen waarvan er drie al vol temperament en arrogantie zitten.. oepsie?! Ik wil het lekker bij één kindje laten, dus ik zie mijn leven lekker met haar. Ze heeft aan haar vaders kant al een zus en nog een broertje opkomst.

Heb je zelf nog dingen toe te voegen?
Voor alle mama’s, elke mama heeft een fulltime baan, is het niet thuis is het wel op het werk. De een heeft haar ouders nog om op te passen en de ander brengt haar kindjes naar de opvang. Wees zuinig met wat je hebt, respecteer elkaar, en veroordeel elkaar niet! Wees dankbaar voor alles wat je hebt! Of je wel of geen partner hebt, de mama’s zijn en blijven de sterkste soort!

Ben je benieuwd naar het verhaal van Sharon? Deze lees je hier!

©foto’s: Dutchbeautyfotografie
Het geweldig beautypakket gesponseerd door: Philosophy, Oriflame, Hannah, Paula’s Choice, Mineral Care en Beautyvoordeelshop.nl!

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

5 thoughts on “Interview | Super Mommy 2013

  1. Yeah wijffie je bent gewoon een heerlijk oprecht en soms een lekker maf wijffie , een top intervieuw en hopelijk zoals je zelf ook al omschreef een mooie inspiratie voor vele andere mommy,s <3 you go girl xxxx

  2. Wat een aangrijpend verhaal, ik heb hem via het linkje gelezen. Erg mooi deze super mommy award!

  3. Ik ben de Super Mommy verkiezing een superinitiatief vinden. Zeker ermee doorgaan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top