Je bent hier
Home > Headlines > Indie Kids Mini-Festival in de Tolhuistuin

Indie Kids Mini-Festival in de Tolhuistuin

indie kidsZondag 5 oktober vindt in de Tolhuistuin de eerste editie plaats van het Indie Kids Mini-Festival, voor indie-loving kids van alle leeftijden. Zowel binnen als buiten zijn er  kramen, demonstraties, proeverijen en tal van gratis  workshops van Indie merken, voor kinderen, maar zeker ook voor hun ouders.

Terwijl kinderen meedoen aan workshops, demonstraties of voorleessessies kunnen papa’s en mama’s met hun vrienden relaxen en genieten van goed eten, drinken en mooie producten van onafhankelijke merken (zoals bij de Local Goods markt die Indie Brands mede organiseert in De Hallen, Amsterdam) – of de handen uit de mouwen steken en samen met zoon of dochter meedoen aan een activiteit. Kortom, een echt zondags familie-event, dat zowel binnen in de Tuinzaal als buiten in de tuin plaatsvindt.

Kinderen en hun ouders kunnen fietsen uittesten op het kinderfietsparcours, boeken lezen in de mobiele kinderbieb, cupcakes versieren, schoenen laten customizen, het overhemd van vader vermaken tot nog iets veel mooiers, pingpongen, supersonische vliegtuigjes vouwen, sprookjesschilderijen van stof creëren, of buttons maken.

Van workshops babyvoeding tot een drukpers demonstratie en van handgemaakte houten skateboards tot het milieuvriendelijk taggen van de Tolhuistuin met krijtmarkers; het is allemaal te zien en te beleven tijdens het Indie Kids Mini-Festival.
Ook is er een speciaal Indie Kids Menu in het Tolhuistuin Café-Restaurant THT.

Wij zijn altijd wel benieuwd naar events waar zowel ouder als kind zich goed kunnen vermaken en daarom zal Mommyonline ook aanwezig zijn. Zien wij jou daar?

Indie Kids is een initiatief van Indie Brands® / Paperdoll Productions® in samenwerking met Paradiso.

Zondag 5 oktober
Tolhuistuin
Buiksloterweg 5 c, Amsterdam
11:00 – 18:00
Toegang 5 euro (kinderen tot 4 jaar gratis)
Tickets: www.paradiso.nl en aan de deur

Voor meer informatie:
Paradiso, Sanne Lohof: 020-6268790 / sanne@paradiso.nl
Indie Brands, Anneloes van Gaalen: 06-22106628 / info@indie-brands.com

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Indie Kids Mini-Festival in de Tolhuistuin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top