Je bent hier
Home > Columns > hamsteren

hamsteren

Je kent ze vast wel…. Die kleine, enorm snelle,meest wit of grijze beestjes die het liefst de hele nacht in hun radje rondjes rennen….. Nou die kleine beestjes hebben wij sinds kort dus ook.
Vriendlief vond dit wel leuk en zou ze (jah het zijn er nog 2 ook) zelf wel verzorgen en hun hok schoonmaken.
En wat gebeurde er dus deze morgen? Ja, je kan het wel enigszins bedenken zeker….. Cindy stond dat hok schoon te maken. Beestjes Ham en Ster (je verzint wat) in een grote pan en eerst dat hele ding maar eens leeghalen. Klusje was zo geklaard hoor en zijn schattige beestjes, maar als puntje bij paaltje komt gebeurt het allemaal weer niet zo als beloofd….. Dus wat nou wachten met kinderen pas beestjes geven als ze 15 zijn en de verantwoordelijkheid ervoor kunnen dragen…. Zelfs als ze 27 jaar zijn redden ze dat nog niet hoor!

Maar hoe je het ook went of keert, Lyanne is er gek van! Kan er de hele dag naar kijken en als je vraagt waar de hamsters zijn weet ze Ham en Ster feilloos te vinden. Vindt het ook erg leuk om het buisje los te trekken en die lieve witte beestjes dan los te laten op de grond….. En ja, mama kan er vervolgens weer achteraan om ze te vangen. Maar, Lyanne heeft lol en daar gaat het tenslotte om….. Enne dat mama geregeld met haar neus over de grond moet om onder de kast, bank of het tv-meubel te kijken waar die beestjes zich nu weer verstopt hebben, dat mensen, vergeten we voor het gemak maar even!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top