Je bent hier
Home > Lifestyle > Gespot > Gespot | 4 en 5 mei Zilveren kettinkje by MOAM

Gespot | 4 en 5 mei Zilveren kettinkje by MOAM

4 en 5 mei Zilveren kettinkjeOp 4 mei vindt elk jaar in Nederland de Nationale Herdenking plaats en wordt de Nederlandse oorlogsslachtoffers herdacht. Vandaag 5 mei vieren we onze vrijheid.

Speciaal ter ere van 70 jaar Bevrijding heeft het jonge design-collectief MOAM een mini collectie, waaronder een kettinkje van een fakkel, ontworpen. De fakkel staat symbool voor zowel de nagedachtenis aan de Tweede Wereldoorlog als voor de vrijheid. De items worden zonder winstoogmerk verkocht, ze zijn puur gericht om het gedachtegoed van de vrijheid in stand te houden.

Sieraden gaan vaak van moeder op dochter over. Net zoals we vrijheid van generatie op generatie doorgeven. Met dit in gedachte ontwierp Annelotte Vos van designcollectief MOAM deze zilveren, watergesneden ketting. Het is haar visie op de slogan Vrijheid geef je door.

De ketting is duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en kan zo doorgegeven worden van generatie op generatie.

De 4 en 5 mei Zilveren kettinkje by MOAM heeft een verkoopprijs van €33,95 en is via de webshop 4en5mei te bestellen.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top