Je bent hier
Home > Headlines > Review | Gepersonaliseerde zwangerschapsshirts

Review | Gepersonaliseerde zwangerschapsshirts

Als je zwanger bent wil je er leuk uit blijven zien en meegaan met de mode. De meeste vrouwen, en daar ben ik er 1 van, laat graag die mooie groeiende buik zien. Een van de laatste trends is een T-Shirt met tekst, afbeelding of een bekende quote oftewel een gepersonaliseerde zwangerschapsshirts.

Onlangs mocht ik namens Mommyonline op de website van Digitransfer een bestelling doen, ik bestelde een zwangerschapsshirt. Digitransfer is een bedrijf die gespecialiseerd is in het bedrukken van textiel voor dames, heren, kinderen en baby’s. Maar ook bedrukken ze canvasdoeken, vlaggen, posters en diverse andere producten. En sinds kort hebben zij een themashop gelanceerd waarin leuke designs te bestellen zijn. Zo hebben ze ook een categorie ‘zwanger‘. Hier zijn leuke shirts te vinden, bijvoorbeeld voor de aankondiging van je zwangerschap, leuk!
Digitransfer staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service, korte levertijden en vooral lage prijzen. Dit alles beloven ze op hun website, ik ben dus erg benieuwd.

De website is overzichtelijk, niet te druk en duidelijk, zo hebben ze categorieën waardoor je makkelijk een keuze kunt maken wat je wilt doen of wat je zoekt. Ik klikte op themashop en via daar ging ik naar zwangerschapsshirts. Daar zag ik al snel een mooi shirt maar niet met de juiste tekst.
Ook ging het bestellen makkelijk en was dit overzichtelijk, je hoefde jezelf niet eerst aan te melden om iets te kunnen bestellen, dit moest wel weer achteraf, zodat je je bestelling kon volgen van herkomst tot bij jou thuis.
De naam van het bedrijf is het enige wat ik niet snap bij het soort product wat ze verkopen.

Ik zocht een leuk shirt voor de koudere weken die eraan komen en wilde dat er iets leuks op zou staan zodat je kon zien dat ik zwanger ben van een tweeling of dat het twee meisjes zijn. Ik had al op verschillende websites gezocht maar er is helaas niet zoveel. Of het is veel te duur, want laten we eerlijk zijn, je bent maar 9 maanden zwanger en wilt niet te veel geld uitgeven.

Op de site van Digitransfer zag ik meteen al een mooi T-shirt met lange mouw en ik zag dat je zelf het ontwerp kon veranderen en naar eigen zin kon aanpassen. Dat is heel fijn, want ook op deze site hadden ze geen zwangerschapsshirt speciaal gericht op tweelingen.

Ik heb het shirt met de tekst dus zelf bedacht en gemaakt, en in de goede maat. Ik zag al snel staan dat het Amerikaanse maten zijn en dus kleiner en anders zouden vallen. Normaal heb ik XL maar nu ging ik voor de XXL. Ik deed hem in mijn winkelmandje en vulde mijn gegevens in. Er stond dat het 3 tot 5 werkdagen zou duren voordat je bestelling thuis binnen zou zijn.zwangerschapsshirts 2Mijn bestelling ging via een omweg, namelijk via Mommyonline, waardoor het mogelijk langer duurde voordat ik het binnen kreeg. Na 6 dagen was mijn bestelling eindelijk binnen en zat het netjes klein verpakt. Ik kon niet wachten, wat was ik benieuwd. Het Shirt ziet er op het eerste gezicht netjes uit, niet kapot en de tekst zit er ook goed op. Alleen de kleur: het moest grijs zijn, maar wat ik ontvangen heb is meer grijs/groen. Ook mooi hoor. Maar absoluut niet de kleur die het moest zijn. De letters kloppen wel qua kleur. Ook zit er over de hele lengte aan de rechterkant een fout in de stof, een soort verkleuring. Als je hem aan hebt is dit goed zichtbaar. De stof is stretch en rekt goed mee, ook is het lekker lang en valt het net over mijn grote tweelingenbuik van 34 weken zwangerschap. Hij zit wel een beetje strak, maar of dat nou komt door mijn te dikke buik of omdat het niet echt een zwangerschapsshirt is, daar ben ik niet over uit. Een echt zwangerschapsshirt heeft aan de zijkanten een extra rek erin zitten zodat je buik nog lekker kan groeien en het model van het shirt niet verloren gaat, maar deze heeft dat niet. Ook als je hem aan hebt lijkt het alsof de letters uit elkaar worden getrokken en een beetje scheef staan en de letters blijken erg te plakken.

Toch maar een keer wassen en opnieuw aan doen. Hij komt goed uit de was en de letters zitten er na het wassen nog steeds goed en stevig op, ook plakken ze niet meer. Toen ik hem aan deed was hij gelukkig niet kleiner geworden, ik heb hem gewassen volgens wasvoorschrift. Hij zit lekker en de letters lijken beter te blijven zitten. Helaas is de verkleuring aan de rechterkant niet weg en loopt er van boven naar beneden een streep. Ik had die dag een afspraak in het ziekenhuis en kreeg een compliment over mijn leuke shirt. Ik had er een vest bij aan gedaan, zodat je de streep niet zag en nog net de tekst kon lezen.

Conclusie: Ik zou zeker nog eens een bestelling plaatsen via deze site, maar geen zwangerschapsshirt, daar is het denk ik eigenlijk niet op bedacht. Voor de aankondiging van je zwangerschap zijn de shirts denk ik wel geschikt maar zo tegen het einde van je zwangerschap minder. Er komt namelijk te veel rek in het stof waardoor het niet echt lekker zit. Verder zou ik goed kijken welke kleur ik wil en  zou ik hem teruggestuurd hebben omdat er een verkleuring in de stof zit. Ik zou eerder een ander artikel bestellen dan kleding, wie weet voor de meiden straks. Verder is het prima kwaliteit. Het komt goed uit de was en fijn dat het stretch is. Ook de site zelf is fijn en het werd keurig geleverd.

Wat vind jij van mijn Gepersonaliseerde zwangerschapsshirts?

Liefs Rachel.

Rachel IJzendoornRachel IJzendoorn (29) woont samen met haar man Martin (32) in Ede op de prachtige Veluwe. Ze zijn 8 jaar samen waarvan bijna 3 jaar getrouwd. Nu bijna Papa en Mama van een tweeling. Twee meisjes. Vandaag deelt ze hoe het is om Mama te worden van een tweeling en hoe de zwangerschap tot nu toe gaat.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Review | Gepersonaliseerde zwangerschapsshirts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top