Je bent hier
Home > Baby & Kind > Cadeau Tips Voor De Feestdagen | Crayola Picture Perfect

Cadeau Tips Voor De Feestdagen | Crayola Picture Perfect

CRAYOLA PICTURE PERFECT – Teken als een echte professional!

Crayola gelooft in de kracht van fantasie en spel. Met verschillende kleur- en knutselproducten geeft Crayola kinderen de mogelijkheid zichzelf te uiten, te ontdekken en talenten en vaardigheden te ontwikkelen voor een succesvolle toekomst. Crayola biedt een kleurrijke variatie aan innovatieve producten voor alle leeftijden, zoals de Crayola Picture Perfect.

Met de Crayola Picture Perfect kunnen kinderen tussen 8 en 12 jaar alles natekenen wat ze maar willen. De Picture Perfect projecteert een beeld op papier waarmee het gemakkelijk wordt om zowel 2D- als 3D producten en zelfs beelden van smartphones en tablets precies na te tekenen. De unieke, gepatenteerde foto-filter maakt het ook eenvoudig om foto’s om te zetten in lijnen.

Deze uitgebreide set heeft alles wat jonge kunstenaars nodig hebben om hun creaties te schetsen en in te kleuren.Crayola Picture Perfect 2De kleurrijke en creatieve Crayola Picture Perfect bevat een schetspotlood, 6 kleurpotloden, 5 achtergrondplaten en papier om creaties op te tekenen. Door het handige opvouwsysteem kun je de Picture Perfect eenvoudig overal mee naartoe nemen. En na het demonteren van de projectiehouder heb je een tekentafel waarop je je tekening verder kan inkleuren.

Wat vinden wij van deze Crayola Picture Perfect?
Zoonlief (10 jaar) en ik hebben even moeten uitvogelen hoe dit product nou precies werkt. In eerste instantie had ik een andere verwachting van de Picture Perfect. Van het product verwachtte ik dat dit het te tekenen object op het lege blad zou projecteren zodat je deze enkel nog hoeft over te trekken. Iets in de richting van een overtrekpapier; wanneer je een overtrekpapier op een tekening zet zie je de tekening goed terug en kun je deze overtrekken, dat is althans wat ik in gedachte had. Maar dit is niet hoe Picture Perfect werkt. Op het lege blad wordt niets geprojecteerd. Via het kijkgat zie je het object dat je na gaat tekenen. De Picture Perfect projecteert als het ware een beeld wat het natekenen op het lege blad makkelijker maakt. Je ziet, in tegenstelling van wat ik verwacht had, op het lege blad dus niet wat je aan het tekenen bent. De lijnen dat je via het kijkgat ziet trek je over terwijl je handen op het lege blad is. En zo kun je je object natekenen.

Crayola Picture Perfect 3De Picture Perfect doet wat het belooft. Het product stelt je in staat een object gemakkelijk na te tekenen. Weliswaar niet op de manier waarop ik in eerste instantie verwacht had maar het voldoet. De Picture Perfect daagt je uit om iets neer te zetten terwijl deze je het gevoel geeft dat je kunt tekenen. En daarnaast is het bevorderlijk voor de concentratie en doorzettingsvermogen.

Crayola Picture Perfect 4Het is wel zo dat je er handig in moet worden door te oefenen om zo de techniek onder de knie te krijgen. Maar als dit eenmaal het geval is zul je er veel plezier mee beleven. Picture Perfect is niet alleen maar leuk voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook wat jongere kinderen of volwassenen kunnen ermee aan de slag.

Wist je trouwens dat de Picture Perfect in Nederland voor ‘Speelgoed van het Jaar 2015’ genomineerd was?

De Picture Perfect is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar, kost rond de € 29.95 en is via de website van Crayola te bestellen.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Cadeau Tips Voor De Feestdagen | Crayola Picture Perfect

  1. Ziet er al met al nog ingewikkeld uit. Dochter van bijna 7 ia gek van tekenen maar denk dat dit dan nog even te moeilijk is. Misschien een idee voor volgend jaar

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top