Je bent hier
Home > Headlines > Filmpje – Originele baby aankondiging

Filmpje – Originele baby aankondiging

Ben je (na lang proberen eindelijk) gelukkig zwanger, dan wil je dit natuurlijk van de daken schreeuwen en iedereen die het maar horen wilt op de hoogte brengen. De aankondiging van jullie baby kan dan niet origineel genoeg.

Dit Amerikaanse stel,  Jalene en Lincoln Taylor, lieten zich door een reclame van  Toyota’s Swagger Wagon inspireren en zette een bijzonder rap video in elkaar. De teller van het aantal keren dat het filmpje bekeken is staat na ruim vijf weken op 392238 en werd zelfs door CNN uitgezonden.
Met zo’n aankondiging tover je zeker bij iedereen een grote glimlach op het gezicht.

Hoe hadden jullie destijds de aankondiging van jullie kids gedaan?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Filmpje – Originele baby aankondiging

  1. Hmmm ben dan misschien te saai, maar vind t niet zo’n geweldig filmpje haha.
    Zelf hebben we beide ouders uitgenodigd voor een etentje en gaven we ze van te voren nog een cadeau. Eerst het fotoalbum van onze bruiloft want we waren ook net getrouwd.. en daarna oorkondes voor de liefste opa/oma… Ze waren allemaal in eerste instantie sprakeloos en hadden t even niet door… Heel cute!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top