Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Fashion World event | DRKS sieraden collectie

Fashion World event | DRKS sieraden collectie

DRKS sieraden 12Zondag 17 en maandag 18 mei stond het Trade Mart, de retail hotspot in het Beatrixgebouw in Utrecht in het teken van het Fashion World event. Op dit event kun je op het gebied van sieraden de nieuwste collecties bewonderen. Op uitnodiging van DRKS bezocht ik samen met manlief dit event waar dit merk haar verschillende sieradencollecties onder de aandacht bracht. Naast de prachtige sieraden die tentoongesteld werden kon je tussen 11:00 en 16:00 elk uur een heuse fashionshow op de catwalk aanschouwen. Maar ook liet het merk zien hoe de DRKS-items gemaakt worden.

DRKS is een Nederlands sieradenbedrijf dat luxe handmade sieraden ontwerpt en produceert. Voormalig advocaat Miriam Derksen is de designer en founder van DRKS en was zelf beide dagen aanwezig.

Met een drankje en cupcakeje werden we hartelijk ontvangen. Onder begeleiding van Miriam zelf werden we wegwijs gemaakt gezien het, voor zowel manlief als ikzelf, de eerste keer was dat wij dit event bezochten. Ook de nodige informatie over de DRKS-producten werden gegeven. Naast het bekijken en voelen van diverse sieraden was er ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld kettingen te passen om er vervolgens mee gefotografeerd te worden. De fashion photobooth was zeer zeker een leuke toevoeging waar velen gebruik van maakten.

Beide dagen hebben de zeven prachtige dames maar liefst twaalf trendshows gelopen, met diverse DRKS-sieraden om armen, hals en oren. De kort maar krachtige trendshows eindigden allemaal met vanzelfsprekend Miriam Derksen die enthousiast de catwalk op geapplaudisseerd werd. Trots maar zeer bescheiden bedankte ze iedereen en stelde zij zichzelf beschikbaar om vragen te beantwoorden.

De DRKS-collecties passen zowel bij een casual als een chique look en kunnen alleen of als matchingset (collier, oorbellen en armband) worden gedragen. Aan de diverse collecties is te zien dat het merk veel gebruikmaakt van elegante zoetwaterparels en glaskraaltjes. En ondanks dat de meeste sieraden rijkelijk gedecoreerd zijn dragen ze heel licht. Een groot deel van de collectie is overigens voorzien van een verwisselbare sluiting zodat deze zowel met strik als met kettingsluiting gedragen kan worden.

Als je het mij vraagt zijn de prachtige glamorous-kettingen de eyecatchers van de collecties. Vanzelfsprekend was het voor mij praktisch onmogelijk om niet veel foto’s van de prachtige DRKS-sieraden te schieten.
Hierbij een selectie; DRKS sieraden 4DRKS sieraden 10DRKS sieraden 6DRKS sieraden 8DRKS sieraden 3DRKS sieraden 7DRKS sieraden 9DRKS sieraden 5DRKS sieradenDRKS sieraden 1DRKS sieraden 2DRKS sieraden 11DRKS sieraden 12De gehele DRKS collectie is online te zien (en te koop) op www.drks.nl. Prijzen variëren van €29,90 voor eenvoudige oorknopjes tot €279 euro voor een luxe collier.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Fashion World event | DRKS sieraden collectie

  1. Wat een mooi collectie, ik zie mezelf wel deze colliers dragen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top