Je bent hier
Home > Baby & Kind > Blog Charlotte | We love Quapi

Blog Charlotte | We love Quapi

Ineens werd het mooier weer. En ineens waren haar kleertjes te warm voor de temperatuur buiten  en ineens paste ons meisje niet meer in maatje 80. Aangezien ik van internetshoppen houd ben ik online flink gaan rond surfen. Maar helaas, ik schijn nogal kritisch te zijn qua kinderkleding dus ik kon niks vinden… (ja op 3 verschillende sites met dus 3x verzendkosten… Dat doen we dus niet…) Dan maar het centrum in en langs de bekende winkelketen. Maar wederom kon ik voor ons prulleke niks leuks vinden.

Getipt door een vriendin ging ik vol goede moed naar een leuke kinderkledingwinkel in de buurt… Nou ik kan je vertellen, ze had niks teveel gezegd!
Los van het feit dat Aukje het er geweldig vond (ze was als een volleerd shopaholic tussen de rekken aan het snuffelen) vond ik het er minstens zo geweldig! Ik heb me ontzettend in moeten houden zeg!
Ik wist al dat ik Quapi een leuk merk vond, en ik had op internet al verschillende leuke items gezien dus ik ben direct naar het Quapi schap gelopen. Ik zou maar 1 setje kopen, dat was echt genoeg voor nu… Nou ja, zie hier het resultaat…jurkje Quapi 2Het werden dus 3 jurkjes en een bijpassende legging… Op de bovenste foto heeft ze nog een sjaaltje om van het merk Honni. Op de tweede foto heeft ze de oranje legging aan die ook onder het eerste jurkje past, en het jurkje zelf is wit met oranje zebra print, met aan de achterkant een opengewerkt stuk waar een oranje onderjurkje tevoorschijn komt. Hierbij zit een taupe kleurige ceintuur, net als bij jurkje nummer 3. Ook bij de derde jurk draagt ze weer een sjaaltje van het merk Honni (ik <3 sjaaltjes)

Ik vind dat Quapi nogal klein valt, want Aukje draagt hier maatje 86-92… Gewoon een witte maillot en een witte romper met lange mouwen eronder van de Hema en ze kan het nu in het voorjaar al aan! Dadelijk in de zomer zonder lange mouwen en maillot en met een leuk sandaaltje en ons meisje is helemaal zomerproof…

Charlotte Habraken
Ik ben Charlotte Habraken en ik ben 29 jaar. Sinds 2,5 jaar ben ik getrouwd met Maikel en sinds 1,5 jaar zijn wij de trotse ouders van onze eigenwijze maar o zo lieve dochter Aukje. Twee dagen van de week sta ik voor de klas op een basisschool en daarnaast werk ik ook regelmatig mee in het bedrijf van mijn man. Sinds kort ben in lichtelijk verslaafd aan Instagram (#aukjeswereld) omdat ik het heerlijk vind om naar de foto's van anderen te kijken, en om zelf foto's te delen.

2 thoughts on “Blog Charlotte | We love Quapi

  1. Het merk kende ik nog niet. Ik vind de jurkjes wel heel leuk. Ik kan begrijpen dat je ze alle drie meegenomen hebt 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top