Je bent hier
Home > Baby & Kind > Fashion Kids | Little Miss Precious #2

Fashion Kids | Little Miss Precious #2

Ook kleine lady’s hebben een eigen smaak en willen steeds vaker hun outfit zelf samenstellen. En waarom zou dat een probleem moeten zijn? Gewoon laten doen en ondersteunen waar nodig is; vinden wij. In deze rubriek geven we jou een kijkje in de wereld van onze minifashionista’s. Met hun outfits laten  onze minifashionista’s zien dat er fasionable uitzien helemaal niet (altijd) duur hoeft te zijn.

Ook op koude dagen moet het dragen van een jurk geen probleem zijn, vind deze minifashionista. Het is maar goed dat er winterse jurken bestaan! Op deze laatste zondag van november laat de zesjarige Littel Miss Precious haar  tweede outfit op Mommyonline zien. Laat je door onze mini miss inspireren! Fashionable met een eigen twist! Littel Miss Precious -1Littel Miss Precious -3 Littel Miss Precious -2 Littel Miss Precious -4

Jurk: C&A (€14,90) 
Longsleeve: C&A (€3,50)
Maillot: Dirk v/d Broek
Schoenen:  Van haren

De zesjarige Little miss Precious heeft een voorliefde voor alles dat met mode te maken heeft en kan er maar niet genoeg van krijgen. Deze little miss is dol op rokken en jurken en als ze dan toch een broek aan moet dan het liefst een short. Ze is het blijst als haar haar er goed uitziet en ze kan haast niet wachten om op hakken te mogen lopen. Fashionable met een eigen twist!

Vind jouw dochtertje/zoontje het ook zo leuk om zijn/haar outfit te showen? Stuur ons een mailtje via info(at)mommyonline.nl en je ziet hem/haar voorbij komen in deze rubriek!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Fashion Kids | Little Miss Precious #2

  1. heel mooi kleur voor haar ook, pas bij haar , en zij kan goed poseren… mooi meisje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top