Je bent hier
Home > Gastblog artikelen > Advertorial - Sponsored > Back to School | 5 X Leukste Broodtrommels op het web

Back to School | 5 X Leukste Broodtrommels op het web

Net voordat hier in Amsterdam de scholen van start gingen schreef ik een artikel waarin ik de leukste schooltassen voor het nieuwe schooljaar liet zien. En ondanks dat de scholen inmiddels al hun eerste paar weken achter de rug hebben, wil ik toch nog dit vijftal broodtrommels dat ik op het web tegen ben gekomen met jullie delen. Wie weet ben je nog op zoek naar een broodtrommel omdat je wellicht een reserve in huis wilt hebben of simpelweg omdat jouw bijna vierjarige kindlief met school gaat beginnen. De tijd van saaie broodtrommels is voorbij, anno nu zijn broodtrommels hip en stoer en in allerlei vormen verkrijgbaar. Kijk je mee? 5 x Leukste Broodtrommels op het web.

leukste-broodtrommels-op-het-web-1My Little Pony broodtrommel
Laat ik maar beginnen met een webwinkel dat ik onlangs ontdekt heb. Cadeautjes.nl is een webshop met duizenden producten op voorraad waar je voor alle mogelijke gelegenheden cadeautjes kunt vinden en dat voor jong en oud. Ben je op zoek naar een leuk en passend cadeau dan is de kans groot dat je in deze webshop zal slagen. De eerste broodtrommel op de lijst is dan ook afkomstig uit deze webshop. Wat deze “My little Pony” broodtrommel zo leuk en bijzonder maakt is dat het er als een klein koffertje uitziet. Hoe leuk! Deze mooie lunchbox wil jouw kleine meid zeker altijd bij zich hebben! Voor een prijs van € 12,90 shop je deze My little Pony’ broodtrommel hier!

leukste-broodtrommels-op-het-web-2Lego broodtrommel
Hoe cool is deze broodtrommel? Voor de stoere jongens is de lego broodtrommel vanzelfsprekend zeer geschikt. Wat ik zo leuk aan deze broodtrommel vind, is zijn simpele uiterlijk, geen opdruk maar gewoon een vergrote versie van de bekende LEGO® steen van 2 bij 4 noppen. De Lego broodtrommel kan per webshop van prijs verschillen, let daar goed op.

broodtrommel uill 5Uilen broodtrommel
Over deze broodtrommel heb ik onlangs nog een review geschreven, deze lees je hier. De Uilen-broodtrommel is naast leuk van uiterlijk ook erg praktisch in gebruik. Het beste ding is namelijk in twee vakken verdeeld waardoor je bijvoorbeeld brood en fruit gescheiden mee kunt geven. Voor een prijs van € 6,49 shop je deze Uilen-broodtrommel.

leukste-broodtrommels-op-het-web-3Gameboy broodtrommel
Deze broodtrommel met het uiterlijk van een gameboy ziet er wel heel gaaf uit en roept tevens herinneringen naar boven. Wellicht voor onze kids onbekend maar deze trommel is ook leuk voor papa of jezelf.

leukste-broodtrommels-op-het-webTractor broodtrommel
Voor de echte voertuigenliefhebbers zijn deze tractorbroodtrommels gemaakt van hard plastic een blikvanger. Leuk voor stoere jongens en meisjes. Deze tractor broodtrommel vind je op diverse webshops voor een prijs van rond de
€18,95

Dit artikel is vanuit een samenwerking tot stand gekomen.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top