Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Essence click & go nails

Essence click & go nails

Vrouwenhanden zien er toch het mooiste en het verzorgst uit met mooie nagels. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd en daarom zijn er de kunstnagels. Een uitkomst voor vele dames. Omdat het niet voor iedereen mogelijk is om acryl of gelnagels te laten zetten is het fijn dat er ook plak kunstnagels bestaan. Je heb ze in allemaal verschillende kleuren, lengtes en prijsklasse. Ik heb de click&go nagels van Essence getest.

Deze Essence click&go nagels ziet er allemaal veel belovend uit. Het zijn mooie nagels in een mooi klein bakje. Neemt dus niet veel ruimte in beslag, in je kast, laatje, koffer of waar je je spulletjes ook bewaard. Hierdoor dus ook makkelijk mee te nemen op vakantie of dergelijke. Ze zijn makkelijk op te plakken en zouden drie dagen blijven zitten.
De nagels die ik test zijn voorzien van een French manicure. Ook deze ziet er mooi uit. Alleen jammer dat het wit hier een daar gemorst lijkt aan de onderkant van de nagel. De binnenkant van de nagel is voorzien van een plakkerig goedje waardoor je geen vieze lijm hoeft te gebruiken.

Het opplakken gaat inderdaad heel erg makkelijk. Je kiest de juiste maat uit de 12 nagels die in het pakje zitten. Je moet er voor zorgen dat je de onderkant van de nagel goed tegen je nagelriem aanzet en dan leg je de nagel erop. Even goed aandrukken en de nagel zit. Dit zit ook meteen goed en netjes. Al met al is dit dus echt niet moeilijk. Ik was zelf erg onder de indruk van mijn mooie nieuwe nagels en je moest goed kijken om te kunnen zien of het echt of nep zijn. Wel jammer dat er maar 12 nagels inzitten. Hierdoor had ik dus één vinger waarbij de nagel niet goed pastte en mijn eigen nagel aan de zijkant te zien was. Had net even een groter maatje nodig. De duimnagels vond ik heel erg groot. Dit waren dus ook de twee die ik over bleven.

Ik was natuurlijk heel erg benieuwd hoe lang ze zouden blijven zitten. Nou…. Wat viel dat tegen. Nu moet ik er misschien bij vermelden dat ik moeder ben van een dochter van 3,5 en een zoon van bijna 7 maanden. Maar de eerste twee nagels lagen er binnen 1 uur al af! Deze heb ik maar vastgeplakt met vieze nagellijm. Ik had er eigenlijk nog helemaal niets mee gedaan. Ja, ik had er een simpel lakje op gedaan, omdat ik ze dan nog mooier vond. Daarna spoelde ik iets om…kostte mij wederom drie nagels. Mijn eerste hand was dus met een uurtje of 2 al helemaal leeg en de nagels zaten toen dus met vieze plaklijm vast. Ik vond het namelijk wel zonde om maar met één hand met mooie nagels te lopen.
Al met al hebben mijn nagels het nog geen dag volgehouden. Ik heb één luier verschoond, tafel gedekt, mijn zoon getild en ik heb niet eens hoeven koken of afwassen. Diezelfde avond moest in naar een barbecue en daar verloor ik wederom twee nagels. Deze kon ik daar natuurlijk niet zomaar weer ff vastplakken, dus ik zag er niet meer uit. Eenmaal thuis de kindjes in bad doen en terwijl die aan het badderen waren zat ik op het randje mijn nepnagels van mijn nagels te halen. Met toch wel enige moeite kreeg ik ze eraf. Al met al een hele grote tegenvaller.

Pluspunten:
– Mooie uitziende nagels.
– Leuke prijs.
– Makkelijk op te plakken en ze zitten meteen heel mooi.

Minpunten:
– Ze redden het echt geen drie dagen.

Misschien voor een feestje of een bruiloft een leuk idee. Maar voor een moeder of iemand die werkt zijn ze toch echt niet goed genoeg. Misschien als er een andere plaklaag op zit of je ze er met lijm op moet zeggen zouden ze wel blijven zitten. Want het zijn wel mooi en netjes uitziende nagels.
Maar voor mij zeker niet voor herhaling vatbaar. Ik zag een andere variant liggen bij de Kruidvat van de week, maar ik was dit keer slim genoeg om ze daar ook maar te laten.

5 thoughts on “Essence click & go nails

  1. ja ze waren inderdaad erg mooi. Helaas. Heb nu mijn eigen nagels weer laten groeien. Dus er maar even een mooie french op zetten en dan zien ze er ook bijna zo uit !

  2. ja ze waren inderdaad erg mooi. Helaas. Heb nu mijn eigen nagels weer laten groeien. Dus er maar even een mooie french op zetten en dan zien ze er ook bijna zo uit !

  3. De tip guides Essence French Manicure zijn de plakstrips om de witte lak mooi aan te brengen. Hieronder had ik een nagelverharder.

    De stickertjes scheuren als je ze eraf haalt en er blijven lijmresten achter. Krijg je er niet af en aceton kan je niet gebruiken want dan gaat de witte lak er weer af. Dus met een blanco lak erop krijg je het ook niet mooi.

    Echt een waardeloos produkt van Essence. Ik ga een andere stickers (van een ander merk) proberen.

  4. Kruidvat plaknagels (met lijm) blijven bij mij met gemak een week zitten en die van de Claire’s 2 weken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top