Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Eerste hulp bij vrouwelijke oooeps momentjes

Eerste hulp bij vrouwelijke oooeps momentjes

Een ladder in je panty voordat je die belangrijke meeting in stapt. Uitgelopen mascara na een fietstocht door de regen. Een afgebroken nagel vlak voor de eerste date. Een paar druppeltjes verliezen doordat je in de lach schiet of ineens moet niezen. Zomaar wat Oooeps momentjes® die elke vrouw herkent en waar je ook gewoon op voorbereid kunt zijn, want tja, het leven zit vol verrassingen. Maar liefst een op de drie vrouwen maakt dit mee: onverwachte momenten waarbij je plots een paar druppeltjes verliest. SCA introduceert daarom: lights by TENA, de bondgenoot bij Oooeps momentjes. Met de introductie van drie ultra dunne inlegkruisjes en twee verbandjes brengt SCA producten op de markt die speciaal ontwikkeld zijn om te beschermen tegen deze momenten.. Dus hup, trainen maar die lachspieren.

Eerste hulp bij vrouwelijke oooeps momentjes
Een goed voorbereide vrouw telt voor twee, vaak zelfs voor drie. Elke dag zit vol onverwachte momenten. Negen must haves voor in je handtas om de dag zonder zorgen door te komen:vrouwelijke oooeps momentjes 1

 1. Doorzichtige nagellak om te zorgen dat die ladder in je panty niet nog meer zal onthullen;
 2. Reinigingsdoekjes om modder- en etensvlekken van je kleding en schoenen te verwijderen;
 3. Mini-deo, om klotsende oksels tegen te gaan na die race tegen de klok;
 4. Make-up reinigingsdoekjes, aangezien de Panda-look niet de make-uptrend van 2016 is;
 5. Een zakspiegeltje om te checken of je haar goed zit en of er geen quinoa tussen je tanden zit;
 6. Een vijl om je afgebroken nagel weer in model te krijgen;
 7. Droogshampoo om te voorkomen dat Elvis jaloers wordt op jouw vette kuif;
 8. Tissues, zodat je na het niezen niet eindigt als een 6-jarige kleuter met een snottebel;
 9. Lights by TENA, omdat je nu eenmaal wel eens een paar druppeltje verliest.

Feit versus Fabel
Waarschijnlijk is elke vrouw open over de eerste acht Oooeps momentjes die hierboven staan beschreven. Ach, het is gênant, zo’n ladder in je panty of uitgelopen mascara, maar het overkomt iedereen. En laat dat nu net zijn waar het misgaat bij het laatste puntje, het onverwacht verliezen van wat druppeltjes. Miljoenen vrouwen denken namelijk dat zij de enige zijn die hier last van hebben, waardoor er een taboe ontstaat om er open over te praten. Ook zorgt het taboe voor verwarring over dit onderwerp. Daarom wat feiten en fabels op een rij.

 • Feit – Zo’n Oooeps momentje is niks geks

Vrijwel alle vrouwen hebben op een moment in hun leven te maken met Oooeps momentjes, bijvoorbeeld tijdens en/of na de zwangerschap, bij het sporten, voor en/of na de menstruatie of tijdens de overgang. Of gewoon als je lacht, niest, hoest of springt. Niks geks dus, als je bedenkt dat je dit met miljoenen andere vrouwen meemaakt.

 • Fabel – Een gewoon inlegkruisje of maandverbandje werkt hetzelfde

Aangezien veel vrouwen gewend zijn aan het gebruik van reguliere inlegkruisjes of maandverband, is het niet gek dat zij deze ook gebruiken bij het verliezen van wat druppeltjes. Helaas beschermen deze je hierbij niet volledig. Urine is namelijk meer als water, het is lichter en vloeibaarder en om een schoon en fris gevoel te houden, moet het snel geabsorbeerd worden. Reguliere inlegkruisjes en maandverband doen dit niet.

 • Fabel – Eenmaal een Oooeps momentje, altijd een Oooeps momentje

Bij veel vrouwen zijn de Oooeps momentjes maar tijdelijk, bijvoorbeeld na de zwangerschap. Ook kun je het verliezen van druppeltjes voorkomen en verbeteren, namelijk door het trainen van de bekkenbodemspieren. Je spieren worden versterkt, waardoor het verlies van enkele druppeltjes urine kan worden voorkomen. Dus trainen, die bekkenbodem!

 • Fabel – Oooeps momentjes hebben gevolgen voor mijn seksleven

Verlies van controle over de blaas komt tijdens seks niet vaak voor. Sterker nog: als je die o zo belangrijke bekkenbodemspieren goed hebt getraind, worden deze sterker en kan dit je seksleven alleen maar ten goede komen. Dus nogmaals dames, trainen, trainen, trainen!

Oooeps momentjes, C’est la Vie
Het lights by TENA assortiment omvat drie ultradunne inlegkruisjes en twee verbandjes, allen speciaal ontworpen voor de Oooeps momentjes. De producten zijn net zo discreet als reguliere inlegkruisjes of verbandjes en dankzij de FeelFresh™ Technology wordt vocht snel opgenomen en eventuele geurtjes geneutraliseerd. ‘C’est la vie‘ dus, die Oooeps momentjes. Geen reden om je leven erdoor te laten beheersen. Blijven lachen, want dat is goed voor je, lekker sporten en extra niezen want dat zorgt voor mooi weer.

Ben je benieuwd en wil je het een keer proberen?
Vraag dan via www.lightsbytena.nl een gratis proefpakketje aan.
Het lights by TENA assortiment ligt in het dameshygiëne schap in de supermarkt en apotheek. Adviesverkoopprijs: €2,99
Voor meer informatie: www.lightsbytena.nl en https://www.facebook.com/oooepsmomentjes

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top