Je bent hier
Home > Baby & Kind > Persbericht | Ravensburger Pocket Pret

Persbericht | Ravensburger Pocket Pret

Spellen van klein formaat voor groot speelplezier!

Met Ravensburger hoeven kinderen (en volwassenen) zich niet meer te vervelen. Wat dacht je van tekenen met water? Ja, het kan echt! Of maak met Xoomy® Pocket de mooiste tekeningen, die je daarna inkleurt. Wil je met z’n allen een hilarisch kaartspel spelen? Koehandel, één van de populairste spellen onder studenten en een absolute must voor elke bluffer, is er ook als kaartspel. Door het pocketformaat zijn de spellen natuurlijk ook ideaal om mee te nemen op vakantie.

Lekker spelen met water
Kleurstiften, krijt en potloden. Kinderen vinden het prachtig en kunnen zich er uren mee vermaken. Maar… het artistieke talent van de kleintjes uit zich helaas niet altijd op papier. Vaak moeten ook kleding, muren of tafels eraan geloven. Met Aqua Doodle van Ravensburger is dát verleden tijd. Peuters en kleuters (vanaf 18 maanden) kunnen nu tekenen met water. Door het water uit de stift worden – alleen op de bijbehorende tekenmat! – duidelijke blauwe lijnen zichtbaar die na circa vier minuten verdwijnen als ze weer opdrogen. Hoe leuk is dat! Er is ook Aqua Doodle Travel verkrijgbaar als klein koffertje. Perfect geschikt voor onderweg!

De mooiste tekeningen
Met Xoomy® Pocket van Ravensburger doe je kleine tekenaars een groot plezier! Kinderen maken met deze ideale reisgenoot in pocketformaat de mooiste tekeningen, figuren en motieven. Xoomy® Pocket is heel eenvoudig te bedienen en met behulp van de in hoogte verstelbare zoom (twee standen) kunnen alle afbeeldingen worden vergroot. Leg één van de twaalf filmpjes met je favoriete afbeelding op de lens, pak een papiertje en een stift en … het tekenen kan beginnen. Vergeet niet het licht van de Xoomy® pocket aan te doen, anders zie je de contouren van het plaatje niet op je papiertje. Probeer de afbeelding nu zo mooi mogelijk na te tekenen. Klaar? Laat je figuur tot leven komen door ‘m vervolgens prachtig in te kleuren. Xoomy® Pocket is er in vier varianten (Dinosaurs, Crazy animals, Manga en Ghost).

Koehandel kaartspel
Éénmaal…andermaal…verkocht! Wie is de gelukkige eigenaar van prijskoe Bertha of één van de andere dieren? Menige doortrapte koehandel loopt volkomen uit de hand. Maar wie heeft nu eigenlijk wie te pakken? Er wordt geboden, gekocht en gebluft totdat alle dieren als kwartetten de veemarkt kunnen verlaten. Alleen wie met boerenverstand biedt en listiger is dan de rest krijgt de lucratiefste dieren in handen! Het uiteindelijke doel van het spel is om zo veel mogelijk punten te scoren met kwartetten van dieren en speciale waardekaarten. Dierkaarten bemachtig je door aankoop op de veiling of door het handelen met een tegenspeler. Koehandel speel je met 3 tot 5 personen en is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

Prijs & Verkrijgbaarheid
Alle spellen van Ravensburger zijn zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar (Aqua Doodle: € 33,99, , Aqua Doodle Travel: 19,95, Xoomy® Pocket: € 14,99, Koehandel kaartspel: € 9,99, Koehandel bordspel: € 25,99). Voor meer informatie kijk je op www.ravensburger.nl.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top